Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Voice - Golden Signs
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[AFM rec./MNW] Godt over tredve? Sett lyset etter å ha fått barn, kanskje? Håret er fremdeles langt og pistrete med pannelugg og olavesten har forsatt nok av buttons? Hvis ja på alle punkter så har du allerede denne skiva. Alle andre: hold avstand! 2/10Man blir kanskje litt rund i kantene med alderen og en aldri så liten smule konservativ. Det er forsåvidt ikke ukjent på disse kanter heller, men når jeg hører et metalband som later til å bestå av 80-talls musikere transportert til et 90-talls studio og som atpåtil har en slags moderne oppmyket moralisme som de ikke klarer å holde for seg selv, da er det på tide å slipe det man har av blankvåpen.

Ok, for dem som måtte ha interesse av det, så er det snakk om stilkorrekt heavy med en upassende klar plastikk-lyd. Ja, hvis du aldri ble lei av å høre noen gnåle om "lonely nights" og lignende, så vær så god, men ikke i mitt nærvær. Skulle du være på nippet til å gjøre dette mot deg selv så ta for all del heller fram en god gammel vinyl fra den gangen Twisted Sister og deres likemenn herjet som værst og du vil fortsatt ha ditt på det tørre..


Hva er det så som er så galt med Voice, hvis navn minner meg mest om bedriten klessmak fra tidligere tider, de kan jo spille? Jo, det er ikke så mye som en melketann å finne i dette bandets munnhule. Det låter direkte uærlig når de forsøker seg med farlige eller småskumle partier.

Ærlige, for ikke å si snublende selvutleverende er nå i hvertfall tekstene. Tiittellåta handler om kolonitidens misjonærer og deres bedrifter. Den høres ut som en heia- låt tilegnet disse hellige menn, med mannskór og det hele. Det er visst ment som satirisk kritikk, men det er lagt på så mye bomull at teksten må finleses i en stille stund hvis man skal skjønne hva bandet egentlig vil. Slik fortsetter det med miljøvern, den grusomme verden vi lever i og ailiens for å nevne noe. Om tekstforfatterene kanskje røper sin alder og livssituasjon i temavalg, så er det på nivå med dårlige skolestiler i de lavere klassere hva innhold og språk angår. Spesielt må den åttende låta, oppfinnsomt nok kalt "The Last Dance", fremheves. Dette er den eneste låta som omhandler kjærlighet på " Golden Signs".

Musikken regelrett skriker: Hei, nå skal vi være sentimentale, dere. Selvfølgelig dreier det seg om samlivsbrudd etter å ha tilbrakt mange år sammen, og som de fleste andre sporene er den en refreng-tung sak denne klinelåta.Refrenget inneholder noe forfredelige greier om drømmer og regnbuen. Rett og slett uutholdelig å høre på. Det får meg til å tenke på "Barn Av Regnbuen" og Lillebjørn Nilsen, og det synes jeg ikke jeg hadde fortjent.

*Wyvern - No Defiance Of Fate
*Neurosis - A Sun That Never Sets
*Hva synes DU om plata?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish