Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Deranged - Deranged
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Listenable/MNW] Ingen overraskelser denne gangen heller. Deranged er og blir nettopp deranged med alt hva det innebærer. 7/10Blodig death metal alá Cannibal Corpse og Exhumed, kun for dem som burde vært lagt i tvangstrøye hver gang det røyner på, det er Deranged. Dette er bandets fjerde fullengder, og det har ikke vært mye bevegelse fra utgangspunktet. Jeg kan bare gjenta det bandet selv sier: "Likte du den forrige skiva så liker du denne også". Det vil si en grov vinkelsliper akkompanert av et pressluftbor eller to og en vokalist som lider av byllepest og halsbrann. Musikkens svar på gore/splatter-filmer. I tillegg er det noe forskrudd maskulint over det hele. Musikken har en bred benføring med noe anselig noe midt imellom. Jeg tenker særlig på damplokomotivet som tøffer inn i åpningslåta og selvsagt også alle pervotittlene, dog kun "Cum On Command" denne gangen. Slik musikk var det en del av på begynnelsen av 90- tallet, kanskje litt for mye. Nå er det ikke så meget igjen, noe blandt annet black metal-bølgen sørget for.


Det vil kanskje holde med en Deranged skive i samlingen for de lettere nevrotiske. Er man en av dem som innimellom føler for å plante en hakapik i skolten på den nærmeste artsfrenden uten noen videre grunn eller forklaring så er det ikke nok. Skulle jeg bli tvunget til å klare meg med kun en Deranged utgivelse måtte det være "High On Blood", nummer to i rekken. Ingen av de andre har fått meg til å gnage på bordkanten mens jeg tenker på ungene i nabolaget slik jeg gjorde da "High On Blood" ble en del av husholdningen. Ikke et vondt ord om de øvrige skivene. Denne selvtittulerte utgivelsen fremkaller nok også ukontrollert sikling og spasmiske trekninger i muskulaturen hos de rette menneskene, men det er liksom ikke helt det samme.

Denne gangen er det obligatorisk grumsede lydbildet gjort en anelse klarere. Ikke et valg jeg går god for. Det blir litt for mye luft rundt instrumentene, som om bandet gyver løs på hvert sitt offer og ikke kun et av gangen. Det henger kanskje sammen med at musikken er vridd litt mer i retning av annen rett-fram metal. Greit nok, men Deranged er nå en gang som best når de er deranged som sagt. Heldigvis er det kun snakk om små nyanser. Jeg tror ikke at noen annen lyd enn denne innvoller-i-brakkvann suppa passer til musikken deres, og så lenge de er så bakstreversk konservative som de er forblir det nok slik. Takk og pris for det.

*Voice - Golden Signs
*Wyvern - No Defiance Of Fate
*Hørt noen bra metal-skiver i det siste?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish