Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Stabbing Westward - Stabbing Westward
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[KOCH/Edel] Stabbing Westward startet som et industrielt metalband, men har nå endt opp som LA-rock av verste merke. Deres fjerde plate er en vederstyggelighet! 1/10Jeg husker på midten av 90-tallet, da Seigmen var kult og man fortsatt digget de banda som prøvde å høres ut som Ministry og andre hybrider mellom såkalt industriell musikk og metal. Da hørte jeg Stabbing Westward for første gang, og syntes det låt ganske tøft. På den tiden var de kompromissløse, selv om de kanskje ikke hadde altfor mye egenart i musikken sin.

Nå er Stabbing Westward et helt for jævlig trist band. Det er så overtydelig at de kun ønsker å bli rike rockestjerner, ved hjelp av rockeballader så klisjéfylte at det renner av dem, og et image som på stakkarslig men tidsriktig vis er rappet fra klovnen Marilyn Manson.


Platen er produsert av produsenten til Suede, og mikset av Tim Lord-Alge (Hole, Weezer, Black Crowes), men er allikevel en ekkel, kompakt disk med dritt. Dette kunne vært Scorpions for det nye millenniet, hvis det ikke hadde vært for at Stabbing Westward kun synger om dårlig hjerte smerte mens Scorpions på sin rånete og patetiske måte prøvde å fange tidsånden ved blant annet å synge om "forandringsvinder" eller hva pokker det var.

Det er ingenting på Stabbing Westward sin fjerde plate man ikke har hørt før, og man får konstant kalde gufs fra musikk som man for lengst har forsøkt å fortrenge.
ÆSJ!

*Black Crowes - Lion
*Black Crowes-intervju
*Weezer, Rockefeller
*Har du ikke egne meninger?Kommentarer fra brukere

badart 02/12/2002 - 00:49

LHS, hvordan skal en anmeldelse kunen åpne for positivitet ovenfor en plate en anmelder ikke liker? hvordan kan en plateanmeldelse gjengi flere synspunkter enn fra bare ett hold? må anmelderen være schizofren? det er i så fall den eneste løsningen. selv en anmelder (som det finnes for mange og for få skikkelig gode) kan ikke høre mer enn det som faktisk foreligger. har man ikke skjønt det kan man ikke lese anmeldelser. det har hvertfall jeg skjønt. da er det blitt mye morsommere også.
sutrekopp. bare fordi du liker bandet finnes ikke en universell sannhet som sier at det er bra for alle. tenk etter nå. dork.

Lars Haakon Strande 02/12/2002 - 00:35

faen ass! de er dritbra! og den siste cden er ikke noe unntak fra det. alle sangene handler om tapt kjærlighet, om det perfekte som forandrere seg til desperasjon, de har bevisst latt vær å følge "strømmen" og følger sin egen stil og om det som opptar dem. egen stil innbefatter hva de liker, og det er en god del som liker den videreføring av musikkstil og tema som de utar seg i bruk av. å sammenligne stabbing med andre som "følger med tiden" er som å disse internett, fordi det fins smakløse musikkanmeldere. jeg er så piss lei av anmeldere som ikke åpner for noe positivt ved noe de ikke liker selv. anmeldelser burde vært en offentlig instans som videreformidler inntrykkene i den grad at det åpnet for flere synspunkter enn bare fra ett hold. I mine øyne er Stabbing Westward dritbra!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish