Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Deicide - In Torment In Hell
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Roadrunner/Universal] Det å gi seg mens leken er god er en kunst ikke mange mestrer, heller ikke Deicide. Nå er vel ikke deres death metal, også slik den fremstår på denne platen, i nærheten av hva som tillates i noen barnehage, men pinlig er det å se gamle storheter vri seg i sine egne dødskramper. 4/10Hadde mitt fag vært medisin så hadde jeg vel litt motvillig skrevet ut dødsattest til Deicde nå. Det er virkelig synd å se et band som har gitt en så mye glede i ungdommen skvise de siste restene med majones ut av tuben. En og annen dert med gul materie kommer da til syne, men gjør det nesten mer sørgelig, som krampetrekninger før det er helt slutt på alle livstegn.

Nå er det ingen hemmelighet at Glen Benton og co. ikke har trives særlig på sin label Roadrunner som de nå etter 11 år, og denne skiva, er frigjort fra. Det finnes kanskje en mikroskopisk sjanse for musikalsk levedyktighet på en annet selskap, men dette blir mest som et håp ytret fra de etterlatte mens de står ved sengekanten og diskuterer med legen hvorvidt respiratoren skal slås av eller ikke. Jeg er en av disse pårørende, og det er jo som kjent vanskelig å være beslutningsdyktig i en slik situasjon.

I Deicides velmaktsdager var det den sugende intensiteten som var deres største fortrinn. Bandet hadde ikke bare topplåter i sitt reportoire, men de spillte materialet med en gusto som det sto respekt av. De viste hvordan amerikansk death metal skal spilles på et tidspunkt hvor den genren var gått litt i stå. Deicide har inspirert flere death metal band og har grunn til å være stolte av det.

Deicide anno 2001 lyder som sitt eget coverband. Merkbart teknisk dyktigere enn "orginalen", men uten dens spirit, eller noen annen spirit for den saks skyld. Fortsatt er det Morrissounds klare lyd vi hører, og bandets to ben er fremdeles godt plantet i death metalens rike på det amerikanske kontinent. En ting er å beholde sin identitet, en annen er å stå bom stille.

På "In Torment In Hell" finnes en haug av resirkulerte riff og velkjente Deicide-virkemidler. Vi som i sin tid skrek og brølte oss hese på teksten til "Dead By Dawn" og andre klassikere hadde kanskje til og med tatt til takke med dette hvis bare den omtalte intensiteten hadde vært til stede. Kommer det en slik dødskrampe-skive til fra Deicide må jeg nesten vurdere å donere min gamle Deicide-tøye til Frelsesarméen, om man der i gården i det hele tatt vil ta i noe med omvendte kors på.

*Mener DU også at Deicide har utspilt sin rolle?
*Deranged - Deranged
*Voice - Golden Signs
*Ekstremt mange flere anmeldelserKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish