Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Coup - Party Music
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[75ark/MNW] The Coups nye album lever opp til tittelen. Ikke dermed sagt at dette er platt og overfladisk, snarere tvert i mot. 7/10Etter litt stress med coveret, er altså den nye skiva til Oakland-duoen her. Bildet av gutta som sprenger World Trade Center passet dårlig med tanke på katastrofen i New York, dermed måtte endringer gjøres. Innholdet er derimot det samme, og bra er vel det.

Som sagt, The Coup er på party-vibben. Bouncy og westcoast-preget, gjerne med funkbass og -orgel samt en klar oldschool-inspirasjon, men ikke uten innhold. Faktisk er gutta ganske så politisk av seg, og går ikke av veien for å komme med noen ukonvensjonelle meldinger. Noe singelen "5 million ways to kill a CEO" er et vitnesbyrd om. Men, de gjør det med et gedigent glimt i øyet og en holdning som gjør at det aldri blir masete. Et godt eksempel er "Ride the fence", der Boots Riley får sagt sin mening om så mangt, men med et musikalsk akkompagnement som får en til å tenke helg og fest. Helt Michael "Spearhead" Franti er det altså ikke (ikke et stygt ord om han, bare så det er sagt).


Plata byr ikke bare på kjappe party-låter, de skrur nesten like ofte ned tempoet, uten at det er noe negativt. Som så ofte ellers er det gjerne de spretne festlåtene som lettest fenger øret, men ikke nødvendigvis. "Pork and beef" har litt vel mange sprø synthlyder til at undertegnede er helt fornøyd, mens når de på neste låt "Heven tonite" roer det hele ned med bongotrommer, kassegitar, litt bass og klapping, er jeg helt med. En ordentlig fin låt, og et smart avbrekk fra de smellende oldschool-beatsa.

Alle vil sikkert ikke være med på The Coups greie, men for de som kan like litt westcoastpreg med en dæsj av det gode gamle partyhumøret, kan dette være midt i blinken.Kommentarer fra brukere

aleks 28/05/2002 - 21:00

de here er dritt bra

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish