Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Embrace - If Youve Never Been
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Virgin] Embrace ble betraktet som en sensasjon innen britpop i likhet med Oasis og The Verve etter sin debutplate, The Good Will Out, i 1998. Men det er ikke så veldig mye godt som kommer ut av deres tredje plate, "If You´ve Never Been". 5/10Det er som sagt mye bra musikk som kommer fra Storbritannia og Embrace befant seg definitivt i toppsjiktet med sin første plate The Good Will Out. Låter som "All You Good Good People" og ¿Come Back To What You Want" holder fortsatt i massevis. Oppfølgeren Drawn From Memory fra 2000 var derimot en skuffelse, og heller ikke If You´ve Never Been klarer å overbevise.

Vokalist og låtskriver Danny McNamara sa i et intervju med NME at dette er deres mest ærlige album. Han hadde skrivesperre og mest lyst til bare å gi opp alt, men så kom utløsningen med setningen "You Don´t Get Lost In The Dark When You Shine", som befinner seg på låta "I Hope You´re Happy Know". Og i løpet av femten dager var plata ferdig. Det er mulig McNamara ikke går seg bort i mørket og det er mulig han er glad nå, men det spørs om ikke han og de andre bandmedlemmene burde tatt seg litt bedre tid.


Her er riktignok vakre melodier og låter som er lett å huske og lett å like. Men altfor ofte blir det så altfor kjedelig å høre på Embrace. McNamara har behagelig stemme og skriver gode og personlige tekster. I åpningslåta "Over " påstar han at han aldri mer skal kaste bort en time i livet sitt, og vet samtidig at den følelsen ikke varer evig. Det har han nok helt rett i. Vi har jo alle et ønske om å leve livet og ikke kaste bort tiden på unødvendige og kjipe ting. Eller som McNamara sier: "Why does no one say shit till it shows? Now it´s over".

I "Many Will Learn" står han oppreist mot hva det måtte være. Ingen skal få jage han vekk og ikke har han tenkt å snike seg unna heller. Det er mange gode linjer i tekstene til McNamara, og det er derfor synd at musikken ikke holder samme kvalitet. Det bærer av sted uten overraskelser og uten de store høydepunktene. Alt går riktig for seg og alle låtene går i stort sett samme tempo. De bygges opp og avlsuttes på samme måte.

"Hey, What You Trying To Say" og ¿If You´ve Never Been¿" er de eneste låtene som begynner sånn passe frisk og spennende, men det tar ikke lang tid før alt er som det skal igjen. Hadde Embrace gitt litt mer faen og stolt litt mer på seg selv tror jeg bandet hadde blitt mye mer interessant.

*Richard Ashcroft-intervju
*Hefner - Dead Media
*Er brit-popen død?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish