Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Defacto - Shotblast Megaton
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[GSL] Det etterhvert så personlig høyt ettertraktede selskapet GSL (Gold Standard Laboratories) har her skutt gullfuglen ved å få lov til å slippe de to mest framtredende At The Drive-In medlemmene Omar og Cedric's første fullengder under navnet Defacto. Her får du noe helt annet enn hva du skulle tro. 7/10Da At The Drive-In denne vinteren tok kvelden, var det mange som stilte seg spørsmålet om hva som skulle oppstå i askene av dette elskede rockebandet. Svaret finner du i en artikkel jeg skrev for ikke lenge siden. Og som du ser er Defacto et av disse bandene. Jeremy Michael Ward, Isaiah Ikey Owens, Omar Rodriguez og Cedric Bixler har her dratt sammen et lite ensemble med en helt annen "feeling" enn hva man fikk servert gjennom At The Drive-In.


Defacto har samlet 10 låter til denne plata, som rangerer fra 2 til 10 minutter i lengde, alt ettersom. Stilmessig er dette en videreføring av det vi i forsmak med EP'en som ble gitt ut på det nå avsluttede Grand Royal. Men her har også disse 4 personene fått finslipt utrykket sitt, gjort det tidvis mer catchy, og lagt til en større mengde melodier. Dette er ikke melodier du legger merke til ved første lytt, men etterhvert som du gir dette produktet tid, vokser gode ting fram og den er plutselig ikke bare en "annerledes" skive, men en spennende skive.

Presseskrivet lover Dub, Reggae, og til og med Latino. Alt dette passer, men da disse genrene vanligvis ikke er min kopp te, vil jeg påpeke at dette låter mer catchy og drivende enn det jeg har fått servert i min søken i Dub og Reggae-verden. Et visst Latino-preg er det såvisst her, men det hele er kastet sammen slik at disse stilene aldri står hver for seg, og en helhet skapes. Produksjonmessig kan man nesten tenke electronica, men i layouten sies det klart ifra at ingen samples av noen sort har blitt brukt.

Mange har blitt skuffet over Defacto, men dette er vel og merke At The Drive-In fans. For de med noe bredere musikk-interesse kan dette så visst være på høyde med bandets tidligere prosjekter. Noen kan kanskje finne dette mer interessant enn ATDI noensinne var, og jeg falt etter noen lyttinger pladask.

En perfekt skive når du trenger å drømme deg bort til årstiden da sola skinte og du ikke måtte tråkke på iskalde gulv tidlig om morgenen. Jeg håper vi får se Defacto på en norsk scene en gang. Denne gjengen sitter inn med både potensiale og talent.

*Hva gjør At The Drive-In nå?
*At The Drive-In-intervju
*Ky-Mani Marley - Many More Roads
*Savner du At The Drive-In?


Les også
- B.R.M.C. - Black Rebel Motorcycle Club
- Milemarker - Anaesthetic


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish