Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jimi Tenor - Utopian Dreams
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Warp/Tuba] Jimi Tenor vakte stor oppsikt når han ga ut sin debutskive "Interview" for noen år siden. Hans tredje, "Utopian Dreams", er ganske lik den første, og dermed langt fra like oppsiktsvekkende. 5/10Egentlig er jeg en evig motstander av at artister på død og liv skal "utvikle" seg fra skive til skive. Det bør jo strengt tatt ikke være noe parameter for å si om skiva er bra eller ikke! Ja, i teorien mener jeg at en skive kan være ekstremt bra, men likevel nesten en kopi av den forrige.

Hvorfor jeg dveler ved dette tema, er fordi "Utopian Dreams" er svært lik den allerede nevnte "Interview". Jeg har ganske lyst til å bruke det mot vår finske venn. Faktum er nemlig at jeg gledet meg veldig til å høre denne skiva. Jeg hadde faktiske satt av en kveld for å kose meg med "Utopian Dreams" (ja man blir yrkesskadet å anmelde skiver).


Skiva begynner bra den. Tittelsporet er en låt med et nesten litt truende, ned-pitchet vokalspor som er en fin kontrast til den svært ufarlige musikken Tenor spiller. Godt å høre at han har tatt noe steg, tenkte jeg. Men der tok jeg altså feil. Så og si hele skiva er nemlig i samme leia som vi kjenner han så godt: orgel, sax, og en halvsexy og til tider hviskende stemme. Så var det spørsmålet om jeg skulle bruke dette mot han da¿ Nå skal det i rettferdighetens navn sies at skiva mister sin form, både på godt og vondt, mot slutten og blir svært så utflytende. Uten at jeg synes det trekker særlig opp.

Noen vil sikkert lure på hvorfor jeg ikke har nevnt forrige skiva med et eneste tastetrykk. Vel, jeg velger egentlig å se på dette som et sideprosjekt. Når du velger et symfoniorkester fra Gdansk som backing band er det jo ikke sikkert at du kommer til å toppe salgs-listene! Et annet av Tenors side prosjekter heter forresten Imposter Orchestera. Som jeg ikke kjenner annet enn ved navn.

Om jeg har rotet meg bort i mine egne tankerekker, får nesten du avgjøre. Jimi Tenor er i alle fall tilbake på den kommersielle banehalvdelen med denne skiva. Riktignok på sin helt, helt egne måte.

*Rune Lindbæk - Søndag
*Røyksopp - Melody AM
*Hefner - Residue
*www.jimitenor.com


Les også
- Clinic – Walking With Thee


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish