Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Ben & Jason - Ten Songs About You
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Go Beat/Universial] Ben&Jason passer inn i den nye akustiske bevegelse som stadig presenterer gode og overraskende artister. Fra tidligere harguttan gitt ut "Hello" fra 1999 og "Emoticons" fra mars tidligere i år uten den helt store responsen. Det burde den absolutt bli med "Ten Songs About You". 7/10Ben Parker som som synger mest, og Jason Hazeley som skriver mest hater å bli sammenlignet med andre. Det må de for all del få lov til, men det kan også være nyttig å la referansekarusellen svinge seg litt inni mellom. Det kan for eksempel være med å skape interesse ute blant massen og ikke bare hos de spesielt interessert, men så må man jo selvfølgelig selv bestemme hva man egentlig ønsker. Jeg klarer uansett ikke å unngå å dra kjennskap til artister som Jeff Buckley, Nick Drake og Grant Lee Buffalo. Riktig nok lager alle disse bedre musikk enn Ben&Jason, men for dem som ikke kjenner duoen kan det forhåpentligvis gi en pekepinn.


Låtenes innpakning og fremførelse er relativt enkle og det kan til tider bli litt for standard, men hva gjør vel det når her finnes nydelige melodier og gode låter i seg selv. Singellåta "The Wild Things" begynner med streit rytme og småvakker orgel med en tydelig Buckley inspirert vokal. I "The Film With All The Kisses At The End" spør Ben eksdama om de er i den filmen hvor det er så mye klining på slutten? Han får ingen svar, men blir tipset om å lukke øynene og ønske at de var sammen igjen. Likevel hevder Parker plata ikke er adressert til noen ekskjæreste, men at den handler om deg og meg, at den er universell, men at du ofte må skrive universelt gjennom noe du selv forstår. Smart mann denne Ben.

"Fingertipping" er behagelig, og når han spør: "Do you feel you´ll never be enough?", blir jeg sittende litt å tenke for meg selv. Jeg kommer frem til tja og får gråten i halsen av den nydelige "If All We Had Were Stars". Det er en av årets ti vakreste låter, og jo mer jeg hører på den jo nærmere øynene kommer gråten. Men så blir det litt tamt og middelmådig en to-tre låter før "I Won´t Look Down" avslutter optimistisk og fengende, samtidig som det bekrefter mitt inntrykk om at Ben&Jason er en spennende tilvekst. Ten Songs About You er seks-sju gode låter for meg.


Les også
- Ida Kristin - Stumble
- Ian Brown - Music Of The Spheres
- Jeff Buckley - Live at lOlympia
- Howie Beck - Hollow


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish