Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Ozzy Osbourne - Down To Earth
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Epic/Sony] Det er tjue år siden Ozzy var særlig kul, nå er han en utgammel gubbe som burde skytes, tenker du kanskje. Neida, sier jeg, dette er faktisk ikke så ille. Eller er det kanskje det? 6/10Dersom alkohol, narkotika og ubeskyttet sex virkelig var så farlig så hadde ikke Ozzy Osbourne vært i live. På den annen side, hadde ikke alkohol, narkotika og ubeskyttet sex vært så farlig så hadde vi vel kanskje heller ikke hatt Ozzy. Mannen har overlevd en mannsalder med ting som får Keith Richards til å minne om en stille, beskjeden klostergutt, og han har da også blitt farget av det. Mannen har vært flaggermusforgiftet etter å ha bitt hoder på scenen, han har hatt perioder med så mye fyll at han har sendt håret sitt hjem i posten og han har drevet sin kone gjennom mange år i desperasjon og selvmordsforsøk.

Nå kommer han ut med en plate som inneholder låter som "Gets Me Through", "Facing Hell", "No Easy Way Out", "Junkie" og "Running Out Of Time". Det kan tyde på at trollmannen Oz kanskje har begynt å frykte døden.

Musikken er imidlertid ikke så deprimerende som noen av titlene kan tyde på. Down To Earth er på mange måter en tung, tøff og livsbejaende sak. Det er noe av det beste jeg har hørt fra denne kanten på mange år.

Samtidig er nok tiden mer enn overmoden for folk som Ozzy. Zakk Wylde's gitarsoloer, hans egen skjærende vokal og en ganske teit ballade minner oss (heldigvis) om at musikken nok har beveget seg et stykke siden 'Diary of A Madman' og 'Bark At The Moon'. Det generelle heavy-soundet trenger sårt en fornyelse, og den kommer ikke med Ozzy.

Er du fan så blir du nok positivt overrasket, ja til og med glad kanskje, har du lyst til å lukte på heavy rocken før 80-talls nostalgiaen trekker inn også denne sjangeren så finnes det også i Ozzys diskografie mange eksempler som er råere, kulere og bedre enn denne her. Så hva kan man si? Dette er en plate til inspirasjon for dem som trodde at Ozzy var død, men det er like fullt en ganske bortkastet plate i det store musikkspillet.Kommentarer fra brukere

Simen 18/10/2001 - 22:30

Sjef=Stygg
Ozzy er tilbake!! Han synger like bra som han gjorde for 30år siden. Den nye plata er genial. Jeg er også helt enig med deg Ozz!! Men jeg vet du ikke ble så skuffa like vel. Jeg er også enig at If I close my eyes forever er kansje den beste sangen som Metal-guden har lagd.(Ikke glem dronningen Lita Ford)Jeg håper som sikkert mange andre at Ozzy tar seg en tur opp her i Nord.
Jeg sier til alle løp å kjøp "Down to earth" og den nye singelen "Gets me trough"

Ozz 16/10/2001 - 20:32

Uansett hvor skuffende denne skiva blir (pga skyhøye forventninger), vil den allikevel overgå absolutt alle låter som har vært på topp20/40 i år...

Helena 16/10/2001 - 17:51

JO! Han ruler faktisk fremdales. Dette er da den tredje fravel-plata hans, og selv om vi selvsagt har hørt mannen bedre, må jeg fremdeles synge med! Men helt ærlig-If I close...ruler fremdeles.
Som han selv sier; "It`s gonna be alright..."

NEI 16/10/2001 - 16:39

ozzy osborne sin tid er ikke over. hans musikk er forsatt bra. jeg husker og hører enda på mange av de gamle låtene han sånt som f.eks if i close my eyes for ever. det er faktisk en av de beste sangen han noen gang har lagd. og du blir ikke lei av den.

sjef 16/10/2001 - 15:33

Han synger jo bedrøvelig trist. Ozzys tid er definitivt forbi. :(

rockhead 15/10/2001 - 16:06

the man er tilbake!!! sinnsykt å gi plata så lav karakter. kanskje har vi hørt han bedre, men sammenlignet med alt annet som kommer ut av plater om dagen, er dette noe av det beste som har kommet i år. oooooooooooooooooooooozzy!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish