Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Kosheen - Resist
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[BMG] Kosheen har faktisk valgt å pryde coveret sitt med en hjort i solnedgang. Musikken er også uoriginal. 3/10Kongstanken til trioen Kosheen er visstnok å kombinere god drum'n'bass med ditto poplåter. Her i Norge er de foreløpig mest kjent med en remix av låta "Hide U" som sirkulerer eteren for tida. Remixen har et clubaktig sound, mens originalen, som har vært ute på singel en stund i den store verden, svarer mer til deres eget ideal. Det gjør ikke resten av plata. Kosheen legger seg nemlig i godt oppkjørte popløyper med sitt myke sound som domineres av en respektabel, men pregløs kvinnelig vokalist. Hun backes av enkle, dansbare beats med alle lyder pakket inn i vatt. Litt mer spennende enn eurodance, men langt i fra utfordrende.


I andre deler av verden har tre singler banet vei for albumet. Hide U i originalversjon er nok ikke like morsom å hoppe til som remixen, men remixen har til gjengjeld et møkkabillig sound i forhold til originalen. Denne singelen ble etterfulgt av "Catch", som i følge bandets hjemmeside ble tatt varmt imot i d'n'b-miljøet. Ikke skjønner jeg hvorfor, jeg trodde ikke et dancesound som det kunne slå an hos seriøse musikere. Verset er dessuten en mindre fengende utgave av Molokos "Sing it Back"-refreng, og refrenget er helt ufattelig uoriginalt. Tredjesingelen er en av de beste låtene på plata. "(Slip & Slide) Suicide" er totalt blottet for det halvbillige popdancepreget som gjennomsyrer mange av låtene. Kombinasjonen av relativt enkel drum'n'bass og kvinnevokal som vi finner både i denne og et par andre låter setter tankene til en litt progressiv utgave av trip-hopen fra glansdagene midt på nittitallet. Uten sammenligning i kvalitet.

På den positive siden må låta "Empty Skies" legges til. Tøft refreng! At det minner svært om Underworlds Trainspottinghit "Born Slippy" får vi bare ta med oss. Det illustrerer uansett hvorfor Kosheens prisverdige prosjekt ikke har landet helt der det skulle. Gode poplåter er det nemlig forsvinnende få av. Melodiene er flate og uinspirerende, og beatsa er slipt og pusset såpeglatte for å matche.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish