Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Sister Sonny - The Bandit Lab
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rec90/EMI] Sister Sonny må være et av de mest produktive bandene i Norge tross sin korte eksistens. I løpet av fem år har de rukket å gi ut fire plater og en rekke ep´er. Det store gjennombruddet lar fortsatt vente på seg, men bør være innen rekkevidde med deres siste utgivelse, "The Bandit Lab". 7/10Jeg hadde en visjon om å møte høsten på en annen måte enn jeg har gjort de siste årene. Det vil si at jeg hadde tenkt meg en rock´n roll-høst med god gammel rock, øl og filterrøyk, istedenfor kakao, en god bok og melankolsk rock. Med visse unntak har det fungert utmerket med nykommere som The Strokes, The White Stripes og St.Thomas samt noen gamle Stones-skiver. Men jeg må nok jekke litt på krava etter å ha vært en tur på bandittlabratoriet til Sister Sonny. For her er det så mye godbiter å kose seg med at jeg faktisk tror kakaoen kommer til å smake godt likevel. Eneste minuset må være at plata kan bli litt for lang og dermed noe ujevn også. Men helheten er likevel oppløftende.


Sister Sonny bør absolutt ta steget inn i eliten med "The Bandit Lab". De er fullt på høyde med inspirasjonskilder som Depeche Mode, Ultravox og Pulp. Til og med en eller annen The Smiths referanse er det mulig å koble.

Det åpnes instrumentalt før vokalist Pedro Carmona-Alvarez setter standarden med sin karismatiske vokal og sine glimrende melodivalg. Det pøses på med effekter og elementer som gjør lydbilde til noe massivt og betryggende, og det overraskes oftere enn du regner med.

"Nothing Amuses The People As A Puppet" kunne like gjerne vært "This Is Hardcore" med Pulp, og for å ikke snakke om "Stupid And The Silver Fox". Det må være en av de tøffeste låtene jeg har hørt den siste tiden. Her er det gitarvreng,
gitarriff, gitarsolo med et kompakt komp og overlegen vokal.

Så kommer teatralske "Neon Party", som kunne vært med i en Hitchcock-film. Singellåta "Leonard In Drag" er den minst gode låta på "The Bandit Lab". Og for dere som har hørt den på radio og likt den: "Ta en tur på kompaniet før dagen er omme!"

Som sagt er det mye bra som kommer fra labratoriet til Sister Sonny, og det vil overraske meg hvis ikke flere blir oppmerksom på kvaliteten til Bergensbandet. Likevel spørs det om de ikke burde finne på andre ting innimellom enn bare å lage låter. Jeg rakker ikke ned på produktiviteten deres, men det er ikke sikkert det lønner seg å være så aktive bestandig. I hvert
fall kan de bli litt mer selektive i utvelgelse av låter, for 70 minutter kan bli for lenge selv om kakaoen varmer og boka er underholdende.


Les også
- Depeche Mode på talefot
- Sister Sonny - Duperbeach ep
- Sister Sonny, John Dee
- The Handsome Family - Twilight
- Skurkerock
- Echobrain - Echobrain


Kommentarer fra brukere

Plexus 24/10/2001 - 13:35

Hva er det som er bra da, Storbygutten? Regner med at du sikter til Oslo med "storby". Hvilke gode rockeband har den byen noen gang avlet?

Storbygutten 24/10/2001 - 13:15

Til helvete med Bergen og Trondheim. Motorpsycho har ikke gitt ut en god plate på fire år og det har aldri kommet god musikk fra fjellene i vest (les: Bergen). Sister Sonny er nesten like spennende som en ti år gammel remix av "People are People".

Plexus 24/10/2001 - 12:46

Bedre enn Motorpsycho! Bergen ruler!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish