Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Dark Funeral - Diabolis Interium
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[No Fashion/MNW] Lar du deg skremme av disse svenskenes eksplisitte satanisme i tekst eller musikk, så er det ditt tap. Musikken er full av sjelefortærende melodier fremført uten bruk av synth. Det skjønne og det grusomme servert på samme fat. Med andre ord, klassisk black metal plukket fra de øvre hyller. 8/10Da jeg først ble kjent med Dark Funeral engang i ’94 på deres første opptreden her i landet ble jeg som mange andre i det lille lokalet umiddelbart tatt med storm. Dette var veldig, veldig bra. Det har Dark Funeral fortsatt å være. De er meget genre-korrekte, men har en egen stil, mye takket være en overlegen gitarbruk. Jeg gjorde likvel den tabben å anta at bandet hadde tapt seg etter å ha sett en middelmådig konsert og det faktum at gitaristen Blackmoon hadde forlatt bandet. Med ”Diabolis Interium” er alle tanker om at ett av Sveriges aller fremste black metal band skulle være på vei nedover gjort til skamme.


Dark Funeral har ofret noe av sin opprinnelige råskap for et mer raffinert lydbilde. Dette med en renere sound er en ting i tiden og ikke noe jeg setter pris på som trend. Det er vel derfor jeg et øyeblikk tvilte litt på Dark Funeral. Med dette bandet blir det heller snakk om man vil ha i pose eller sekk, enn å være entydig negativ og jeg må si jeg stiller meg bak bandet i deres veivalg. For dem som måtte mene noe annet så henvises det til Blackmoons nye tumleplass, Infernum, som låter en del råere.

De ville melodiene som Lord Ahriman har satt sammen herjer derfor uhindret gjennom høytalerene en drøy halvtime. Det er nettopp det grimmt melodiøse som er Dark Funerals varemerke. Når disse melodiene spilles i et så høyt tempo som Dark Funeral gjør, og helt uten synth får de forskjellige partiene et inderlig preg over seg. Det griper deg i mellomgulvet og vil ikke gi slipp før du selv har sluppet taket i hverdagen og latt deg rive med ned i avgrunnen. Dark Funeral var ikke de første om å spille slik og de vil nok heller ikke bli de siste, men få andre gjør det så bra som dem, og få andre har så mange desperate melodier som dem.Les også
- Emperor - Prometheus- The Discipline Of Fire And Demise
- Deceased - Behind The Mourners Veil
- Misteltein - Divine.Desecrate.Complete
- Dark Funeral + Ragnarok + Tidfall + Source Of Tide
- Aeturnus – Ascension Of Terror
- Inferno Festival Kick-Off; Pain + Windir
- DARK FUNERAL


Kommentarer fra brukere

nirger 06/01/2008 - 17:53

drittmusikk for drittunger. små tynne pingler som farger hår og klær svart og hører på møkkaband uten talent hvor alle låtene er klin like. disse folka er pyser,og jeg banker sånne folk hver gang jeg støter på dem, tolerant som jeg er. sjølkuttere og idioter alle som en. måtte de brenne i helvette.

Fuck Satanrock 15/02/2002 - 23:12

en liten rettelse. Noe hardrock e fett. MEN satan rock suuuuger. beklager feilen

Lars Ove F. 09/02/2002 - 11:08

Det som Krsitian F. Sier, Den nye Dimmu plata er ikke konge. men "Spiritual Black Dimension" e helt utrolig fantaskisk margrivende konge! Jeg selv kjøpt meg den nye Dimmu plata(Puritanical Euphoric Misanthropia) den e drit stili! d er den, men den er ikke den beste.(som Kristian ikkhe helder har påstått:)) De norske Black Metal Miljøet blir bare større å større, DET ER BRA!! Kovenatn, på CD er d dritbra, men når de spelte på Quart festivalen var d så å si helt ræva. d spilte feil og greier å greier. ikke bra, kankje de var bare uheldige. ikke vet jeg. Den norske Black Metalen Ruler! å Til alle dere som synest att dette er dritmusikk å att det er 6 personer som sminhker seg å prøver å spille så fort på sitt instrument som mulig, DET ER FEIL! prøv å spill bra svartmetall sjøl. den er VANSKELIG! Svartmetallere er dyktige musikere med stooor D!
There is no rest for the wicked!

Kristian F. 23/10/2001 - 23:21

Det stemer bra det Bjørnar skriver, men for de som allerede ikke har gjort det så sjekke ut våre egne. NB. Den nye Dimmu Borgir skiva "Puritanical Euphoric Misanthropia" er rett å slett "Konge". For å nevne noen flere norske band som tips sååååå. ja. "Troll", "Kovenant", "Tristania", "Immortal" etc. etc. Dette vil ikke skuffe de som "takler" eller gidder å sette seg ned å lytte til musikken i stedet for å "se" på alle disse såkalte boybandene som ikke lager sangene sine selv engang. Gi dette en sjanse.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish