Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Vincens - Play4real
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Warner] Etter tung rotasjon av singelen “Where’s The Love Gone” på radio og MTV, er Vincens nå ute med sitt debutalbum. 5/10Veldig hyggelig er han, Vincens, og litt sånn basket-kjekk også. Men la oss snakke om ”Play4real” nå. Dette er en plate med svært r&b-influert pop. Her får vi den sedvanlige blandingen ballader og uptempos, i skjæringspunktet mellom Radio Oslo og P4. Litt fint og litt kjedelig.

Min soleklare favoritt er tittelkuttet, en glad klubblåt à la 1995 med rap og greier. Den funker bra. ”No One Does It Better” er så nær, så nær, men det er noe som mangler. Jeg savner rett og slett en kraftigere produksjon, røffere beats og et mer moderne lydbilde, over hele linja. Det kunne uten problemer kompensert for det noe svake låtmatrealet og backet opp stemmen hans bedre, for han synger ganske fint, men noen Brian McKnight er han ikke. Og de tilbakevendende latino-innslagene kunne med fordel vært utelatt .


Særdeles hyggelig med en ung norsk gutt som vil lage r&b, det må jeg si, og det er det sikkert mange som er enige med meg i. Problemet er bare det at det finnes så vannvittig mange dyktige folk som driver med sånt borte i Amerika, at det skal veldig mye til for å nå opp til deres nivå. Og ”bra til å være norsk”, det holder jo ikke lenger. Jeg beklager, men r&b/pop kidsa er blitt så bortskjemte nå at vi faktisk forventer mer, også fra en debutant fra Hamar.


Les også
- Michael Jackson - Invincible


Kommentarer fra brukere

Trine 21/01/2005 - 09:59

Sondre Lerche er kanskje sær, men historien viser jo at kjedelig mainstream musikk har kortere levetid enn ting som gjerne utfordrer øregangene litt mer en liksom R/B til Vincens.
Er det noen som vet hvem Vincens er lenger? Sondre Lerche holdt på før Vincens kom med plata si og han holder på enda.

misska 01/08/2004 - 15:52

the best

maja 10/06/2002 - 20:08

synes du er flink jeg vinc
lenge siden vi har hørt fra deg
håper alt er bra med deg
klem fra danv.-berte:-)

RB Boy 30/04/2002 - 23:14

I love Vincent!...well, the music at least. He really has the potential for anything!*a kiss to Vincent from a finnish fan*

Sandra 20/03/2002 - 18:11

Måste bara säga att Vincens har världens underbaraste röts.... fruktansvärt tråkigt bara att hans skiva inte går att få tag på här i Sverige än... men den 15 april släpps den här... *längtar*

Camilla 13/02/2002 - 20:29

VINCENS ER `KJEKK OG DEILIG KOM T LANGESUND OG DA MÅ DU SE ANDRÈ FAEN Å DERE ER LIKE

xoxo 31/01/2002 - 17:20

Om noen sammenligner Vincens med Craig David vil faktisk jeg tørre å påstå tekstene til Vincens overgår Craig's hvor jeg synes mye av det samme går igjen i flere av låtene. Tror selv at norske kritikere ikke helt vet hvordan de skal ønske dette r&b materialet velkommen fordi de ikke er vant til at slik musikk blir laget i Norge. I Norge er alt som er sært bra (Sondre Lerche, Røyksopp, Briskeby osv.), mens alt som er hakket mer mainstream rynkes det på nesen av før sangen er hørt ferdig... Jeg synes alle skal ønske Vincens velkommen enten de liker han/r&b eller ikke for han er norsk og veldig flink til det han driver med!
I'm sure we'll see him on TRL soon! -Og når den dag kommer tipper jeg kritikerne skriver noe annet! Ha!

Mona 10/12/2001 - 21:05

D e innmari viktig at du skriv t bake Vincens. du e drit sexy. Kozekoz fra Mona!11

Mona 03/12/2001 - 12:42

hei Vincens du må kom å ha konsert i tr heim. Digge dæ!!!!! treng info om når du ska ha konsert. Må kom lell om d koste mæ live. snakka me dæ i hælga, dritt deili e du!!!! kozzzzzzz fra mæ! PS håpe æ kjem back steids når du e i tr heim! Masse kozz fra mæ å god bedring!!!!!!!!

My 13/11/2001 - 20:00

Det er klart at det i dag er ufattelig "mange om beinet" i musikkbransjen.MEN JEG TROR VINCENS HAR DET SOM SKAL TIL.For å nå et godt stykke ihvertfall.Så Vincens hvis du leser dette;Lykke til.Klem fra Lille My..

Britt 12/11/2001 - 21:51

Er slettes ikke uenig. Men hvorfor skriver du Craig David med anførselstegn? Og ikke M J?

Simen 12/11/2001 - 21:48

Vincens har laget en bra CD, og han er hyggelig ellers også (ifølge broren min). Han har faktisk fått god kritikk mange steder, nesten helt uventet av en 23 år gammel gutt fra Hamar. Noen steder måler de ham jo på nivå med "craig david" og Michael Jackson. (Go Vincens, Hamar ruler)

queen 07/11/2001 - 09:31

VINCENS Æ JÆVLA DEILIG;)

ane 30/10/2001 - 10:23

hei hei! Vincens er kjempe kjekk! jeg har pratet med han et par ganger og syns han virker kjempe koselig!!! Koser meg med cd'en hans! Syns det er masse bra der! Men det høres finere ut når han synger dem live!!!

yne 29/10/2001 - 16:47

vincens fan? meld deg inn i fanclubben. gå på angelfire.com/rnb/vincens eller expage.com/vincens

Stine 26/10/2001 - 11:39

Hei
Jeg er enig med kritikken til Vincens, men uansett, han er flink til å være norsk!! Jeg koser meg med CD`n, men er enig i at balladene kan bli litt for platte. men uansett; Vincens er et funn, smådeilig er han også... Ønsker masse lykke til!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish