Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Starlight Mints - The Dream That Stuff Was Made Off
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Seethru/Playground] Det er noe med denne trenden som aldri ser ut til å ta slutt i amerika: - At veldig, veldig mange amerikanere er naive vet vi, og føler selvfølgelig sympati med dem for det, men at tilsynelatende oppegående rockere ikke kan få ut fingeren og slappe av litt snart… 4/10Jeg mener, nå har de jaggu meg helt siden Pavements første dager, og det er nå over ti år siden, holdt på og blåst i det samme naivistiske art-college hornet, og hver gang fått ut de samme lydene, de samme hooksa, de samme gitarene (Violent Femmes, Pixies, Pavement og annen klassisk am.rock), den samme den-er-faktisk-falsk-vokalen og de nesten identiske lydbildene som kjennetegnes av en vrengt gitar, den slitsomme vokalen, altfor høye gadakakadong!-trommene osv. Puh! Kanskje det er jeg som bør slappe av litt? Tror ikke det, nei.


Når det er sagt så kjenner jeg en del typer som aldri får nok av disse greiene her. Det eksisterer altså et marked for dette og i god amerikansk, neo-liberalistisk ånd kan jeg i dag være villig til å godta at markedet, ja, markedet, det tar aldri feil.

Men så er det det at disse gutta i Starlight Mints sikkert har gitt opp college-studiene, brutt med familien og det som verre er - flytta fra forstaden - for å få i stand "The Dream That Stuff Was Made Of", en skive de sikkert har lagt, eh, nokså mye i, og det er da jeg får dårlig samvittighet, fordi: I dag bør vi alle føle sympati med det amerikanske folk. De er og blir en gjeng med navlebeskuende narsissister hvor bare 7 til 8 % av befolkningen har pass, og der utenriksnyhetene strekker seg mot Madonnas bryllup i Skotland, og dit, men ikke lenger. Det er ikke grunn til å hate amerikanerne av den grunn, de er jo på flukt, en hele nasjonen har vært på flukt siden årene de satte bena sine i prammer og Gud-vet-hva for å komme seg over til, uff, det de har i dag. Hva med å flykte litt ut av seg selv, fjerne Maybellinen, skjære hull i puppene og se seg selv i speilet? Grrr!

Uansett: Starlight Mints kan overraske. Kreative spikre er med makt hamret inn i denne flisete plankebiten av et stykke musikk. Det gjør litt vondt å ta på den, men du merker i hvert fall at du lever. Bare det!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish