Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Diverse Artister - Funeral Songs
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[MNW] Alskens støy- og semigoth-pakk samles i meditasjon over - shocker - døden, og resultatet er akkurat så barnslig, ubegavet og enerverende som fryktet. La den dø en stille død. 2/10Det kan slås fast: Døden har, ofte i tilknytning med Gud, kjærligheten og andre svimlende størrelser, på ymse vis vært en sentral force bak majoriteten av de virkelig monumentale kunstneriske uttrykk gjennom den menneskelige historie, fra gammelorientalsk litteratur (Gilgamesj) til utallige moderne klassikere innen film, musikk og billedkunst. Døden er konstant, tilstede, i oss, i lufta vi puster inn og ut, og naturlig nok derfor også bredt representert i kulturens slagg, om du vil - kunsten.


Poenget mitt er enkelt nok: Terskelen for å skape interessant musikk såvel som annen kunst med dette som eneste samlende faktor er i 2001 høy og risikabel, såpass levende, sterk og, i disse times of retaliation, dessverre også brennaktuell er tradisjonen den føyer seg inn i.

Tilgi meg denne høystemte, om enn selvinnlysende innledningen, men det er vanskelig å ikke bli gammeltestamentlig i ord og vendinger i møte med søppel som dette. Bidragene kommer fra grupper med navn som Agnivolok og Nasopharyngeal, noe som vel indikerer graden av selvhøytidelighet som ligger i bånn av denne smørja.

Rundt halvparten av låtene droner seg mål- og meningsløst avgårde, mens de resterende forsøker å skape noe jeg går utifra skal forestille en - hjælpes meg - uhyggelig og mørk stemning. Bø, lissom.

Ett eneste lyspunkt er 27s Matera, deres debut "Songs From The Edge Of The Wing" er, til tross for den i disse dager (uforskyldt) klønete tittelen, riktig lovende. De har skjønt noe de færreste andre i dette selskapet har fått med seg, noe den norske poeten Rune Christiansen har formulert sånn: Stillheten er det den ikke er, ikke det den er. Fritt oversatt, i denne sammenhengen: Det ligger en spenning i det usagte. Nåvel. Tørk krokodilletårene, gå hjem, hold kjeft.


Les også
- Southern Isolation – Southern Isolation


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish