Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Div/Hank Williams - Timeless
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Universal] Sjelden har jeg sett en tributeskive som inneholder så sterke navn som denne hyllesten til Hank Williams. Men da må man også kunne forlange litt mer. 6/10Hank ble født 17. september 1923, og døde i baksetet i en Cadillac på vei til sin egen konsert 1. januar 1953. Tross sin korte karriere klarte han likevel å lage fasiten for genial country (blues) musikk. Med emosjonelle tekstlinjer og vokal ble han en artist verden identifiserte seg med, og biografien om Hank har ikke gjort han mindre populær. Han spilte gitar, skrev låter, giftet seg, skilte seg, giftet seg, skilte seg osv., i tillegg til et enormt alkohol og pillemisbruk. Kanskje ikke så oppsiktsvekkende at hjertet sa stopp natt til starten av 1953. Hans siste utgitte singel hadde da også den treffende tittel: ” I´ll Never Get Out of This World Alive”.


"Timeless" inneholder blant annet storheter som Bob Dylan, Beck, Tom Petty, Keith Richards, Emmylou Harris og Johnny Cash. Selvfølgelig gjør alle disse gode versjoner av Hank Williams´ låter, men jeg synes det er litt halvhjertet utført når man vet hva slike artister egentlig kan.

Det mest overraskende er å høre Sheryl Crow og hennes tolkning av ”Long Gone Lonesome Blues”. Dama imponerer virkelig, og jeg trekker tilbake mye av den dritten jeg har slengt om henne til kompiser og kollegaer. Hun fortjener respekt etter dette. I tillegg er det morsomt å høre Hank´s sønnesønn Hank III og hans femførelse av ”I´m a Long Gone Daddy”. Det er nesten som å høre han far selv. Også Lucinda Williams gjør en veldig bra innspilling av ”Cold, Cold Heart”. Men den som fortjener mest honnør er uten tvil det nye stjerneskuddet Ryan Adams med ”Lovesick Blues”. Nok en gang bekrefter han sitt enorme potensial og fremførelsen hans er så nydelig at du blir helt lam i alt av knokler og ledd når du hører låta.

Alt i alt er "Timeless" en ok plate med enkelte høydepunkt, men når menyen inneholder stort sett bare kvalitetsnavn bør retten smake, om ikke helt perfekt, så i hvert fall bortimot.


Les også
- Lucinda Williams - Essence
- Ryan Adams - Gold
- Bob Dylan - Love And Theft


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish