Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Deceased - Behind The Mourners Veil
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Relapse/MNW] King Fowley og kompisene hans rir igjen. De har gitt oss en MCD med en fin old school-feeling i lydbilde, låtstruktur, vokal, kort sagt i alt. Det enste man kan jamre over er at dette ikke er et nytt fullengdealbum. 7/10Det finnes en retromani i nesten all metal. Det har gått så langt at en del nyere band skor seg på å være mest mulig tysk thrash, mest mulig Venom etc. Med ytterst få unntak er det langt bedre å høre på de gamle storhetene som forgudes enn på alle tributebandene deres.

Deceased er gamle travere som har holdt seg vitale siden begynnelsen i ’85 og er veldig tro (eller true som det heter i metalsammenheng) mot sine røtter. De spiller sin death/thrash metal som om sanden sluttet å renne gjennom timeglasset senest i 1990. Tekstene til King omhandler fortsatt weirde og makabre ting, formidlet med en større grad av tilstedeværelse enn det som generellt brøles og hveses fra metalband idag. Tekstene er ikke overmåtes gode, det er bare det at de er litt annerledes og ikke minst i tråd med god thrash-tradisjon.


De tre nye sporene har fått selskap av ikke mindre enn fire coverlåter og en video. Coverene er ikke tilfeldig utvalgt. De er gamle punk- og thrash-viser alle som en. Ikke det at det skulle trengs, men er man født med høy produksjon av ørevoks så viser disse coverene hvor Deceased står. Videolåta er plukket fra forrige skive. ”Elly’s Demensia” som den heter, skiller seg fra resten av materialet på denne EP’en ved å være noe lenger og ganske dyster med en god del Paradise Lost-riffing. Selve videoen er en slags Blair Witch-affære med innklipp av bandet i aksjon. Den minner meg om den gangen jeg fortsatt så på Headbanger’s Ball. Altså ganske true her også (death to false metal, forresten). Metalverdnen ville helt klart vært fattigere uten Deceased, Destruction og det knippe med overlevninger vi fortsatt har fra 80-tallet.

Hva jeg absolutt ikke går god for med denne MCD’en er at den er en av disse hei-så-lenge-vi-sees-snart-igjen skivene. At denne utgivelsen delvis er motivert med et ønske om å holde bandnavnet ved like i folks hukommelse har ikke King Fowley lagt skjul på. Hallo, har man overlevd de aller fleste av sine samtidige har man mer enn nok die hard-fans til at låtmatrialet kan spares på til neste fullengder, eller gis ut som en ordentlig MCD, om det skulle være naturlig, uten en masse extras. Man må ville noe mer med en utgivelse uansett størrelse. Dette til tross for at jeg rent personlig setter pris på fyllmassen ved akkurat denne syv-låters MCD’en.


Les også
- Dark Funeral - Diabolis Interium
- Bathory - Destroyer Of Worlds
- Rebaelliun - Annhilation


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish