Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Div/DJ Stigma - Transformer
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Dj Beat/VME] Trance-kongen Stigma er tilbake med en utgivelse som tar for seg det siste innen sjangeren. Men denne samleren er et slagkraftig bevis på at det faktisk ikke har skjedd noe særlig. 4/10Stigma har de siste årene steget fram som et av norges største dj-navn. Ikke fordi han er den dykdigste, og ihvertfall ikke fordi han er nyskapende og full av overraskelser. Neida, grunnen til hans suksess er at han rir den massive bølgen av komersiell trance som har skyllt over hele Europa. De norske kidsa har også tatt imot denne musikken med åpne armer, og Stigma har kronet seg selv til kongen for dem alle. Smart nok det igrunn, økonomisk. Alle Stigma's mix-cd'er selger seg til toppen av salgslistene, og trance er blitt vår tids populær-musikk.


"Tranceformer" inneholder 15 melodiøse trance-låter, innkludert et bidrag fra Stigma selv. Veldig forutsigbart og veldig kjedelig. Selv om du lukker øynene og later som du står mitt på et digert dansegulv, får du lite ut av dette her. Selvfølgelig er "Tranceformer" dansbar til tusen, men her legges det opp til at du skal danse for enhver pris, og jeg lar meg iallefall ikke kjøpe så lett.

Men la oss se positivt på denne samlingen også, for gjennomført elendig er den ikke. Sporene fra Signum og Rank 1 pumper friskt og låter tøfft. "A new world" fra Sunset sky, bringer om ikke annet tankene tilbake til gode, gamle Cosmic baby. Og "Lost in a dream" fra Matanka har en fresh beat under en happy feeling, ok? Sist, men ikke minst, har du Dj Simple, som kanskje leverer platens beste spor.

Til deg som vurderer å kjøpe denne plata kan jeg si: Du vet hva du får, og hvis det er det du vil ha, ja så hvorfor ikke? Men vit bare at "Tranceformer" er en samling standard trance du sannsyneligvis vil gå lei temmelig fort.


Les også
- DJ Tiesto - In My Memory


Kommentarer fra brukere

stein inge 03/02/2006 - 12:06

Har dere hørt om stigmata da hehe. Dyktig nok spør dere meg. han har ligget lavt i mange år no men gå inn på hjemmesiden han og last ned.djstigmata.com han fortjener og få gitt ut sin musikk sjekk t dette

Petruz 01/11/2001 - 18:03

helt bananas musikk anmeldelse. Hvordan klarer du å HOPPE OVER Fire&Ice - Souvenir de chine? låta er jo genial.

Thomas 30/10/2001 - 09:23

Det er jeg helt uenig med!. Jeg kjenner stigma ganske godt og jeg kan si at cden hans er en gjennomført cd. Si hva du vil men jeg er ganske sikker på at det er mange som er uenig med deg!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish