Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Natalie Imbruglia - White Lilies Island
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[BMG] Etterlengtet comeback fra hun utrolig søte dama som sang den der Trine Rein-låta. 5/10Vi husker alle Natalie Imbruglia og hennes versjon av ”Torn” (det er ikke Trine Rein som har skrevet låta, men Phil Thornalley). Hvis ikke så var det hun pene dama som stod i blå treningsjakke midt på gulvet med mørkt hår og store blå øyne og sang, mens en eller annen kis fortvilt prøvde å kysse henne. Musikkvideoen ble spilt i hjel på MTV og Natalie´s karriere nådde uante høyder, men for hovedpersonen selv ble det for mye. Hun følte et voldsomt behov for å isolere seg etter å ha solgt millioner av singler og plater, og for å ha mottatt priser både her og der.


Nå er hun tilbake med et flunka nytt album, "White Lilies Island", et album hun selv er veldig stolt over. Det har tatt tid siden "Left Of the Middle" fra 1998, men det er likevel ikke så veldig mye nytt og overraskende som kommer med hennes nyeste utgivelse. Og det kan heller ikke være noen lett jobb å følge opp suksessen fra forrige gang.

Jeg så hennes nye video (husker ikke tittel) på MTV, og den hadde mange likheter med hennes forrige, bare med en enda kjedeligere låt og ei enda søtere Natalie. Hun håper nok på noe av den samme effekten, og føler seg sikkert sterkere og mer forberedt nå enn for tre år siden. Mer bein i nesa med andre ord.

Det finnes likevel ingen umiddelbart potensielle ”Torn”-låter på denne plata. Det nærmeste vi kommer er ”Do You Love?”. Om ikke hit-potensialet er like stort, så vil den sikkert bli likt av mange. Refrenget er passe fengende og lett å nynne til. Likt av mange vil også åpningslåta ”That Day”, ”Hurricane” og ”Beauty On The Fire” bli.

”Satellite” er et godt forsøk på å nærme seg Joni Mitchell, men det er dessverre en stund til Natalie er på det nivået. Hun synger fint, hun er fin og hun har noen fine låter, men det er ingen musikalsk revolusjon vi er vitne til. Likevel er det nok folk der ute å selge plata til. Det blir ikke til meg og mine venner.


Les også
- Beth Hirsch - Titles & Idols
- Ben Christophers - Spoonface


Kommentarer fra brukere

Jo 09/05/2002 - 15:36

"Wrong impression" er ihvert fall en av årets beste singler!

ger 09/05/2002 - 11:59

bra Jørn, DER sa du det (eh..?)

Jørn 12/11/2001 - 20:30

du er lite ole ivar, ass! bare misunnelig på natalie, du... hu er jo dritfin, og synger bra! venna dine er nokså sikkert en gjeng skrotnisser, og d tipper jeg du også er!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish