Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
4hero - Creating Patterns
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Talkin Loud/Universal] Duoen som tidligere har hatt en slags "undergrunn"-heltestatus kommer nå med sin tredje skive. En trofast, om kanskje ikke så stor fanskare har nok ventet med lengsel på "Creating Patterns". Enkelte vil nok bli skuffet, men dette er gode toner. 7/104hero slapp en grensprengende debutskive med 1994s "Parallell Universe". Smektende harmonier parret med drum`n`bass-rytmer fenget ørene på de som fikk ferten i bandet. Nå har de roet seg noe ned. Rytmene er litt mindre heftig, tempoet er skrudd adskillige hakk ned til fordel for en mer jazz/soul-feeling.

Dette betyr ikke at det har blitt mindre interessant. Dette låter fortsatt nydelig i undertegnedes ører, selv om det denne gangen er adskillig flere "stille" partier enn tidligere. Ikke direkte dødpunkter, kanskje, men ikke fullt så friskt og fengende som det de har vist oss tidligere. Likevel, den lista ligger jo høyt spør du meg, og man skal være ganske snever for å mislike dette kun fordi beats´a ikke er like hyperaktive som før. Fortsatt er det funky og sjelfullt, og man får ikke på noen som helst måte følelsen av at stilendringen skyldes et forsøk på å vende kappen etter vinden, som det heter. Heller en naturlig utvikling som har kommet gradvis. Det er vel heller ikke umulig at duoen får utløp for sine mer "aggressive" tendenser gjennom sine andre prosjekter, som f.eks Jacobs Optical Stairway, Tom&Jerry (jepp), Nu Era, m.m. Gutta trenger tydeligvis mer enn én arena å boltre seg på.


Greier man å holde et minimum av "open-mindedness" burde denne skiva falle i smak. Og bare så det er sagt; 4hero har fortsatt spreke trommer, for eksempel på "Unique" og "Ways of thought", og er man ikke fanatisk drum´n´bass-avhengig er det ikke så mye å utsette på denne skiva. Overraske kan de også fortsatt, som på låta "Eight". Hør den sjøl, sjansen er stor for at det faller i smak.

PS: Sjekk ut det flotte sistesporet, "Les Fleur", en herlig musikalsak som umiddelbart gir assosiasjoner til Hair og lignende. Skeptisk? Sjekk den ut!


Les også
- Teebee - Through the eyes of a scorpion
- DJ Food & DK - Solid Steel - Now, Listen!
- Lamb, Rockefeller


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish