Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Poor Rich Ones - Joe Maynard´s Favourites
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rec90/EMI] Bergensband som har holdt på lenge uten helt å få det skikkelig til, gir nå ut samleplate hvor et begrenset opplag inneholder en bonus cd med live- og demoinnspillinger. 6/10
Poor Rich Ones har fått mye oppmerksomhet, mye radiospilling, men ikke solgt så veldig mange plater. Likevel har de en sterk posisjon innen norsk musikk, og er et band med mye å gi. Nå gir de ut "Joe Maynard´s Favourites" som er en slags foreløpig ”best of”, og her er en del gode favoritter.

Blant annet ”Strong”, ”Fear of Losing” og ”Kindly Country” fra debutskiva "From the Makers of Ozium", og “Drown” fra "All Those Present EP", er låter som helt klart hevder seg i toppen.

BarneTV låta ”Mummy” fra "Naivety´s Star" er ironisk og fengende, og tolkningen av a-ha´s ”Hunting High And Low” er helt ok.

Inni mellom er det glimt av tøffe ting, men jevnt over blir Poor Rich Ones noe stereotypiske i oppbygning av låter og i sitt musikalske uttrykk. Litt for sjelden synes jeg William Huts musikalske potensiale kommer tydelig nok fram. Både som vokalist og låtskriver har han ferdighetene, men får det ikke alltid ut til offentligheten. Ikke vet jeg om han virkelig ønsker det heller.

Jeg så Poor Rich Ones live på Hulen i Bergen for første gang i 1995, og det var veldig, veldig bra. Husker blant annet at de dro i gang ”Working Class Hero” av John Lennon, og som jeg har påpekt før: jeg er skeptisk til artister som ypper seg med Lennon-materiale. Poor Rich Ones klarte likevel å overbevise meg om at det var verdt forsøket.

"Joe Maynard´s Favourites" overbeviser ikke, men gir fine øyeblikk. Men det er ingen tvil om at bandet har utviklet seg siden da. Dette var også før deres første plateutgivelse. Med "Joe Maynard´s Favourites" følger en bonus cd (begrenset opplag) som inneholder live- og demoinnspillinger. Her finner du mye rart, men også mye interessant. Likevel blir jaget etter å få tak i bonus-cd´en nok bare for spesielt interesserte.Les også
- Poor Rich Ones - All Those Present EP
- Poor Rich Ones - So What! 13. mars, 01
- Poor Rich Ones, John Dee


Kommentarer fra brukere

Britt 14/11/2001 - 13:28

Bergen forever!!

glad 07/11/2001 - 19:19

hva er dette? 6av10? poor rich ones er norges beste band! og, jepp, de er fra bergen, byen med den beste musikken! denne plata er mye bedre enn den karakteren, så er det sagt. de spiller på john dee i oslo i kveld forrsten. det gleder vi oss til!! kom alle sammen!!!!!!
poor rich ones. john dee. oslo. PERFEKT KONSERT!!!!!
,hilsen en glad:):):):)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish