Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
DMX - The Great Depression
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Def Jam/Universal] DMX prøver å være den tøffeste gutten i gata, men lykkes ikke helt. Skiva har sine øyeblikk. Men et øyeblikk er jo ikke så lenge... 4/10



DMX har vist seg å være en noenlunde habil skuespiller, selv om det ikke akkurat er Oscar-prestasjoner han viser. Slik er det også med hans musikalske prestasjoner; Ikke av det verste av hip hop som gis ut, men langt i fra det beste.

Mannen prøver hardt å høres ut som en knallhard tøffing. Litt FOR hardt. Det blir noe litt krampeaktig over det hele, overbevisende er det i hvert fall ikke. Det finnes jo folk som har kjørt den stilen så mye mer overbevisende før han, ergo er det ikke mye vits i å nøye seg med en dårlig etterligning. M.O.P. er sinte, de. DMX blir liksom bare indignert i forhold.


Den beste flyten har han heller ikke. Greit nok, det går som sagt an å finne verre rappere, og noen ganger funker det ganske bra. Blant annet andrelåta, "Schoolstreet", er ikke så verst. Produksjonen er også til tider ganske tight, men heller ikke her så veldig nyskapende. Swizzbeats står bak et par-tre låter, og de låter bra. Ellers er det blant annet Black Key og DMX selv som styrer spakene. Veldig opp og ned kvalitetsmessig, men stort sett midt på treet.

Alt i alt en ganske kjedelig skive, altså. At "The Great Depression" likeve vil falle i smak hos enkelte, er absolutt mulig. Men det finnes adskillig bedre hip hop der ute å bruke tid og penger på.


Les også
- Bubba Sparxxx - Dark Days, Bright Nights
- Ja Rule - Pain Is Love
- Eye n´I - Radiorevolution
- Ruff Ryders – Ryde Or Die Vol. III: In The “R” We Trust
- Mobb Deep – Infamy


Kommentarer fra brukere

stefan! west! 24/09/2004 - 14:51

Er du helt facked up? dmx eier! så get the fack out a here! noen som har noen smooth dmx sanger? peace!

CyberKab 16/01/2002 - 18:07

Fyfaan! makan til piss har jeg ikke hørt makan til! eier du ikke skam i livet ? The Great Depression er jo et av årets album!! Etterligner MOP du lixom...du har faan ikke mye peil!
Ta de lusne topp20 kunnskapene og dra en annen plass u n00b!

Scheme 29/11/2001 - 22:04

Jeg har lenge vært DMX fan...Første CDen er en klassiker, 2 og 3 er også utrolig bra. Men "The Great Depression" er nok den dårligste utgivelsen hans. Flytmessig er han som alltid god, men uroginal...det er ikke noe nytt flytmessig han kommer med (hør derimot Field Mob, eminem).Men DMX er mer som 2Pac: Vocal rapper...måten han bruker stemmen på er helt rå. Jeg skal innrømme at jeg syns beatsa ikke er gode nok. Jeg likte Swizz før, men begynner å miste feelinga. "You could be blind" er latterlig (beaten). Den er enklere enn det første jeg lagde da jeg fikk nytt keyboard...og du hører omtrent at han spiller med to fingre på keyboardet sitt, som han tilfeldigvis fant en kul lyd på. Men sanger som "We right here" trekker opp...jeg er litt i tvil om akkurat hva jeg vil gi albumet i karakter, men det er dårligere enn de forrige. Jeg gir det ikke noe særlig mer enn 6/10

CC0 23/11/2001 - 13:28

Latterlig anmelder ... CC0 out

knas 12/11/2001 - 00:26

eh, hvor er det bestemt at en anmelder skal være objektiv? synes denne anmeldelsen er helt grei, jeg. også er jeg helt enig i at plata ikke er så veldig bra. egentlig stinker dmx noe inni helvete. synes heller dere skulle sjekke ut nye dilated peoples, tha liks eller arsonists. det er bra saker.
hilsen en som er enig med anlederen OG faktsik har peiling på hip hop.

ps, hva liker du dag Fedup?

Fedup 11/11/2001 - 23:34

Jeg må bare si meg enig, anmelderen må finne seg en ny jobb! Anmeldere skal væer mest mulig objektiv, noe denne ikke klarer. Det virker heller ikke som at anmelderen har noe peiling på hip hop, noe man faktisk også må ha!

red. 10/11/2001 - 00:25

Dersom vi skal finne noen med mer innsikt blir vi nok nødt til å lete en hel del. Dessuten trenger vi nok en anelse mer utdyping enn du, Fundah, presenterer her.
Hvorvidt noe FAKTISK er bra eller ei finnes det nok forresten ingen formel, regel, norm eller fasit for. Det vil for evig og alltid være opp til øret som hører.
Samtidig er det selvsagt suverent at du/dere som lesere reagerer på noe dere ikke synes stemmer. Det er jo nødt til å bety at denne, eller annen musikk faktisk betyr noe, og at det finnes et glødende engasjement.
Og, om jeg får sitere noen helt andre til avslutning; there is hope as long as the music touches your soul. så det så:)
-mvh musikkred.

MC-FundaH 09/11/2001 - 20:08

Hmmm, jeg begynner å lure på hvilken barnehage Propaganda.net har lånt denne annmelderen fra, dette skriver jeg derav av det fakta at han ikke klarer å skille mellom det som høres bra ut, og det som FAKTISK er bra!!!!!!!!!!!!!
Jeg kan bare anbefalle at dere skaffer dere en annmelder med mer innsikt innen selve musikken!!!!

Hilsen Fundah(of Fundation)

Fred UT!!!!!!!!

Enforcer 08/11/2001 - 11:48

Kjære kritiker du er helt bak mål når det gjelder dene anmeldelsen. jeg foreslår at du får musikk smak eller finner en anen jobb.
DMX sine tekster i motsetning til andre rappere betyr noe de gir mening og handler ikke bare omkjeringer.Albumet var kanskje ikke like god som de andre Albumene men og gi en så dårlig karakter går ikke. Jeg gir den 7/10.

ELAK 07/11/2001 - 23:40

DMX prøver så absoulutt ikke å etterligne MOP. DMX har kjørt denne stilen lenge. På albumet står alle sporene frem til spor 11 til en karakter 9. Etter dette blir det noe dårligere. men å gi dette albumet 4/10 er fullstendig feil. 8/10 høres bedre ut

CC0 07/11/2001 - 19:30

Vel ... dette må være en av de mest idiotiske anmeldelsene jeg har lest. Ikke bare har anmelderen misforstått DMX' budskap, han har også gitt blanke faen i tekstene, og ikke minst tittelen på cd'en. Bare fordi han ikke greier høre på tekstene, og fordi han ikke greier å forstå at DMX ikke gir seg ut for å være noe hardere enn noen andre, han prøver helt og holdent å skape seg et eget image, ikke å etterligne noen. Hva er det for slags idiotisk uttrykk er det egentlig: "Produksjonen er til tider ganske tight"

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish