Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Rebaelliun - Annhilation
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Hammerheart/Tuba] Europeiske metalkretser stormes i disse dager av sør-amerikanske death metal-band. I første bølge vaier den brazilianske fane, og fremst i denne fylkingen finnes Rebaelliun. 8/10Death metal er noe man kan i Brazil. Bare her i Propaganda har vi mottatt flere utgivelser med kvalitets death metal av braziliansk merke. Jungeltelegrafen melder videre om en yrende undergrunnsaktivitet over hele det sør-amerikanske kontinentet. Mens vi venter på at flere band skal krafse seg gjennom jordskorpen er Rebaelliun god brutal trøst for blodtørstige metalfolk.

Det er en kjapp og intensiv variant av den mer brutale death metalen Rebaelliun har lagt seg på. Litt god gammel Deicide kan man høre, men utover det har Rebaelliun lite med den typiske U.S. death metalen å gjøre. Morbid Angel kan også høres i spillestilen, men det gjelder så mange band at det blir på halvveien en selvfølgelighet hvis referanser skal listes opp. Rebaelliun har ikke en fullt så dyp lyd som sine mest stil-bevisste kolleger i U.S.A. ”Annihilation” har fått et skikkelig skittent lydbilde. Mangelen på skarp definisjon savner jeg overhodet ikke. Jeg velter meg istedenfor i oldschool- og undergrunnsvibber.


Det å lytte til Rebaelliun er å bevitne et frontalangrep på menneskeheten og kristendommen ( om tekstene skal legges til grunn), støttet av tungt artilleri. Prøv for eksempel å lytte til åpningen av tittellåta. Her er det ikke snakk om å presisjonsbombe, dette er systematisert kaos med klampen i bånn. Er man virkelig i rett humør kan man nesten føle jordspruten fra granatnedslagene rundt seg. Det er vanskelig å være uberørt av slikt om adrenalin-forekomsten i kroppen er normal. Dette må være et band det er verdt å se live.

Lyden tillater ikke de mest nøyaktige undersøkelser, men jeg synes av og til å høre at musikerene må ha en hånd på rekkverket i de krappeste svingene. Det hadde heller ikke gjort noe om de hadde roet ned bruken av gitarsoloer ett hakk eller to. Det er tilgivelig å vakle litt i sin egen storm når den blåser så kraftig som den gjør for Rebaelliun. Tekniske ferdigheter av ymse karrakter går det an å tilegne seg. Det er verre med ting som intens brutalitet, og det er noe Rebaelliun har i bøtter og spann.


Les også
- Bathory - Destroyer Of Worlds
- Deceased - Behind The Mourners Veil
- Mörk Gryning - Maelstrom Chaos


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish