Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Isolation Years - Inland Traveller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Stickman/Tuba] Mycket, mycket trevligt. Debutskiva til dette svenske koserock-med-en-aldri-så-liten-dæsj-country-rock-bandet er bra, tidvis veldig bra, faktisk, og bør anskaffes av mennesker som liker musikk. Rett og slett. 7/10Med mennesker som liker musikk, siktes det her til disse som ikke lar seg selv forråtne i sin sneverhet. Mennesker som ser godheten i enhver musikksjanger, og som vet at det fins fantastisk metal såvel som fantastisk country.

"Inland Traveller" vokser på deg. Et godt førsteintrykk erstattes ved flere gjennomhøringer av en ektfølt glede over vissheten om at dette blir bedre. Gode låter er et godt utgangspunkt når man skal lage en god skive. Isolation Years har dette.


Finfin lyd trekker selvfølgelig også opp gjennomsnittsinntrykket, som seg hør og bør, og arrrangementene på toppen av det hele, som er vel gjennomtenkte og svært riktige, plasserer denne skiva ganske høyt oppe i - i alle fall - den midlertidige favorittbunken.

Et par svakheter har den likevel. En noe ensporet vokal kan fra tid til annen fremprovosere en anelse småirritert kjedsommelighet. I tillegg holder ikke alle låtene samme gode standard. Det er riktignok ingen direkte dårlige låter her, saken er bare den at enkelte av de ikke har det lille ekstra som de andre har. Dette også kan tidvis virke enerverende på en.

"Cold Morning", "Melting Minds" og "Green On White" er disse låtene med "det lille ekstra". Forbasket gode musikkstykker. Blir ikke lei. Og tro meg, jeg har forsøkt tappert.

Herunder bør vel på en måte også nevnes hitlåten "New Start". Antakeligvis den mest fengende låten på hele skiva, svært håndgripelig og enkel, såvel som allsangsvennlig. Men når den dessverre ikke er genial i tillegg, er jeg lei for at den nok kommer til å bli lettere plagsom etterhvert. For all del, man kan godt hoppe over den.

"Inland Traveller" er alt i alt en svært god skive. Selv om den ikke har klassikerpotensiale, holder den likevel mål. Og ofte er det mer enn godt nok.Les også
- Ida Kristin - Stumble
- Grant Lee Buffalo - Storm Hymnal:
- Isolation Years, SoWhat!
- Isolation Years - Talkin' Backwards (ep)


Kommentarer fra brukere

j 21/02/2002 - 22:16

Isolation years er utrolig flinke! Det er ikke en eneste sang på denne cd\'en som mangler \"det lille ekstra\", slik denne anmelderen sier. Hør på skiva selv, og jeg er veldig sikker på at du vil mene det samme som meg: gutta er flinke! Det er en utrolig bra stemning i låtene deres, og brødrene Berglund gjør en sinnsykt bra jobb.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish