Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Michael Jackson - Invincible
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Epic/Sony] Kongen av pop, og alt annet han måtte bli kalt er tilbake. Jeg vil si endelig, og delvis med et brak. "Invincible" har nemlig nok suverene låter til å alene smelte vinteren. Samtidig en liten håndfull vi nok fint hadde greid oss uten. 7/10Det begynner med et brak. "Unbreakable" er helt enkelt en suveren låt, men samtidig et ganske typisk Jacko-nummer. Men det svinger. Hinsides. Kompakte vokalpålegg blendes strøkent med repetive, noe harde rytmer. Rodney Jerkins står blant annet ansvarlig.
En venn av meg hevdet at kroppen min liker det veldig godt, men hodet er litt usikkert om denne låta. Spør du meg trenger du likevel ikke hode for en slik låt, det er bare å kaste seg med på den ene eller andre måten uten annen hensikt enn å bli forledet av glimrende popmusikk.


Stakkato "Heartbreaker" følger opp, minner delvis om det foregående, men det er fortsatt Jackson på sitt ypperste. Så også tittelsporet, med beats, produsentkunst og melodi som alene tar unådig knekken på andre poputøvere om dagen. Jackson synger heftig, og det svinger, det svinger så.

Smygeren "Break Of Dawn" tar derretter over, og sannelig om ikke mannen har taket om føleriet også. Popsoul så smooth bare Jacko kan være, og en liten studie i vokaljobbing. Praktfullt.

I forkant av dette albumet ble det hevdet at Jackson ville komme til å fullstendig forandre populærmusikken as we know it. Det vil i så fall være å overdrive. Mildt sagt. Han har riktignok lagt seg på en tydeligere R&B-linje som låter unektelig samtidig, men skiller seg ikke ut annet enn ved at han har veldig mange bra låter, og dessuten en produksjon som først og fremst låter fremragende. Men ikke revolusjonerende. Han fortsetter det han har drevet med tidligere, men har tilpasset det særs godt til akkurat nå. Uansett vil denne plata vare lenge.

Jacko anno 2001 er dessuten hakket mer navlebeskuende enn tidligere. I hvert fall dersom man skal dømme etter den heller pinlige "Privacy". Han foretrekker å få være i fred, ikke bli fotografert i hytt og pine, og at journalister holder seg langt pokker i vold unna. Samtidig ønsker han vel egentlig, innerst inne, å være verdens mektigste mann. Det rimer simpelthen ikke. Låta er også en av de svakere her dersom man ser bort fra teksten også. Unødvendig.

Som også "Cry". Balladeanthem-Jackson tar helt av, og skal selvsagt forandre verden igjen. Skulle gjerne bidratt til det selv, jeg, men det hjelper lite å lage sippete låter vi har hørt fra denne kanten litt for mange ganger før. Etterfølgende "The Lost Children" taler vel for seg selv. Barnekor? Nei, takk. Riktignok forventet, men ikke at man likevel ønsker det.

Men de nesten lavmålslignende låtene er heldigvis i fåtall, og kommer mot slutten av albumet. Da kan man i hvert fall hoppe glatt over dem før det blir trist å være Jackson-fan igjen. Og alt i alt kan jeg ikke annet enn å ovese det faktum at han ikke har direkte omveltet populærmuskken når det likevel låter så fordømt bra. Når han faktisk greier å berøre de nervene som lar seg overvelde, er det bare å atter en gang ta av seg hatten. Men han skal være veldig forsiktig neste gang.Les også
- Kelis - Wanderland
- Vincens - Play4real
- Joe – Better Days
- Erlends 2001-favoritter
- Whitney Houston - Love, Whitney
- Brandy - Full Moon


Kommentarer fra brukere

Rehman 25/03/2007 - 13:23

Michael jackson er helt klart kongen av pop.

Julie 15/03/2007 - 00:25

Dette er helt klart Michael Jackson på noe av sitt beste ever! Jeg har ikke helt sansen for "Break Of Dawn", men slike sanger man ikke synes noe om venner man seg ofte til. Unbreakable er helt klart en favoritt hos meg!
For meg er Michael verdens beste artist, samme hva andre sier! x]
Noen av sangene er helt klart av Thriller kvalitet, men "The Lost Children" kunne han jo ha spart seg da. Uansett! Han er regjerende master of the music her!

Gene Snitsky 09/03/2005 - 11:07

Denne platen er vel den beste eg noen gang har hørt, (bortsett fra greatest hits då, hehe).

klar 10;)

Love Michael Jackson 20/02/2005 - 20:09

Jeg er en kæpme fan af michael jackson, har alle hans cd'er, elsker ham for højt, så jeg er helt vild med alle hans cd'er.

Michael Jackson er en gud for mig, han er mit et og alt

fever388 ... er medlem av Propaganda 10/10/2004 - 16:00

I LOVE MICHAEL, I LOVE MICHAEL, I LOVE MICHAEL.....

MJFN 15/07/2004 - 14:49

Michael Jackson fan?

Bli medlem i Michael Jackson Fanklubb Norge!
MJFN.NO

fare 03/06/2002 - 23:44

dette er michael jackson på sitt beste .....helt klart en av hans beste verk noensine!!!
ingen over og ingen ved siden av!

lenge leve Kongen av POP!

kris 21/03/2002 - 18:07

dette albummet er suvernet jeg ville i aller høyeste grad gitt dette albumet en 10'er men med ettertanke er det kanskje noen sanger som kunne vært bedre , men michael er tilbake det er ingen tvil om dette og det svinger som vanlig

Jonas 23/01/2002 - 20:12

Jeg vil gi albumet 10/10. Det er skjelden du finner et album med så forskjellige låter. Ingen av låtene kan minne om noen av de andre, alle er unike. Det er nettopp dette som gjør Michael Jackson så bra artist - at han kan produsere så forskjellig popmusikk.
I begynnelsen syntes jeg ikke albumet var noe særlig bra, men nå når jeg har hørt mye på albumet liker jeg absolutt alle sangene. Hvis du ikke har gjort det enda: Kjøp albumet!! Du kommer garantert ikke til å angre.

Michael Jackson er den rette kongen av pop.

Sofie Gran 22/11/2001 - 20:48

Personlig vil jeg gi albummet 9/10. Jeg ELSKER musikk, masse forskjellig musikk, men har egentlig aldri vært helt Jacko fan. Men men dette albummet er det bare å ta av seg hatten! "Break of Dawn" "Whatever Happens" featuring Santana og Unbreakable er låter som SITTER! De er knall. Jeg tror Break of dawn og whatever jhappens er 2 av Mjs aller beste noensinne!!! Albummet får ikke 10/10 kun pga The lost children og cry...Jacko; hadde du kuttet de to hadde dette vært en SIKKER 10/10
Etter THriller...visstnok tidenes mest solgte album er dette hans beste...det er faktisk av Thriller kvalitet! Løp og KJØP!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish