Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Britney Spears - Britney
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Zomba] Stakkars Britney. Hva er det hun vil egentlig? Avkledd, stønnende, OG jomfruikon. Familiekjær Sørstats-blondine OG rocka rebell. Blendahvit pop-babe OG r&b-jente gettin’ her groove on. Ikke rart hun puster så tungt. 6/10Det var mange som riset forvirret på hodet første gang de hørte ”I’m a slave 4 u”. Jeg må si det er modig, om ikke annet, å forandre sin vinnende svenske pop-formel og gi ut en rar r&b produksjon som første singel. Det kunne blitt tøft, for Neptunes beats har nærmest en universell appell, men melodien er umulig å bli klok på og teksten er teit. Dessuten har jeg ikke så mye til overs for stemmen til unge Britta. Hun høres ut som en barnesjerne, og kompenserer med å stønne og grynte som en brunstig hest. Det skulle ikke være nødvendig, for alle som har øyne kan se at hun ”oser av sex”.


I tillegg til hippe The Neptunes har hun også med seg sine gamle venner fra Cheiron, og Rodney Jerkins. Dessuten har kjæresten Justin og koreografen Wade laget en låt, som for øvrig er platas mest hardtslående. Et skikkelig all-star produksjonsteam med andre ord.

Max Martin-låtene er helt likt alt annen hun har gjort, men det er ingen som treffer deg skikkelig i mellomgulvet. Jerkins-låtene er for dårlige på grunn av pop-tilnærmingen. Coveren av ”I love rock’n’roll” er katastrofal, verre enn ”Satisfaction” på forrige album. Den andre Neptunes låta, ”Boys”, er en av de beste sporene på plata. Her har de stor grad klar å få fram det tenåringsfrekke som passer henne så godt.

Albumets beste låter er det Brian Kierulf og Josh Schwartz som står for. ”That’s where you take me” er moderne pop i ordets beste betydning og ”Anticipating” tar oss tilbake til det glade 80-tall i beste Stock/Aitken/Waterman-stil. Ti av ti!

Tre kjempelåter altså, men det holder ikke når plata har tretten spor.


Les også
- N.E.R.D - In Search Of...
- Blue - All Rise
- Christina Milian - Christina Milian
- Brandy - Full Moon
- Alanis Morissette - Under Rug Swept


Kommentarer fra brukere

Ida 03/09/2007 - 14:49

Britney er veldig flink syns jeg, men jeg syns det er utrolig trist at hun gjør så mye dumt og teit fortiden, lurer på hva hun driver med jeg ;S jaja, hun er hvertfall utrolig pen, søt og flink til og synge . Håper hun kommer tilbake snart med sitt mer normale jeg, og fine sanger :)

Milla 01/07/2003 - 22:33

Britney Spears strever for å være populær. Hun har ikke flere ideer, og prøver derfor å hoppe fra en sjanger til en annen. Uten å lykkes nevnverdig... Personlig synes jeg Britney burde snuble ut av musikkbransjen, før hun ender opp som alkis eller dophue. Sukkerpop holder ikke i lengden, og når ordet IQ lyder frmmed er det på tide å tenke seg om, Britney.(Dessuten er vi "med-blondiner" leie av at du ødelegger ryktet vårt med stadige idiotiske uttalelser som f.eks. "Yoko Ono- hvem er det?" og "Grunnen til at jeg bruker så lite klær er jo selvfølgelig at det er så varmt")... Jah...

Milla 01/07/2003 - 22:31

Britney Spears strever for å være populær. Hun har ikke flere ideer, og prøver derfor å hoppe fra en sjanger til en annen. Uten å lykkes nevnverdig... Personlig synes jeg Britney burde snuble ut av musikkbransjen, før hun ender opp som alkis eller dophue. Sukkerpop holder ikke i lengden, og når ordet IQ lyder frmmed er det på tide å tenke seg om, Britney.(Dessuten er vi "med-blondiner" leie av at du ødelegger ryktet vårt med stadige idiotiske uttalelser som f.eks. "Yoko Ono- hvem er det?" og "Grunnen til at jeg bruker så lite klær er jo selvfølgelig at det er så varmt")... Jah...

Elijah-girl 13/05/2002 - 19:37

Kjerringa er SYK, svært SYK.
Har (ufrivillig)sett crossroads og trodde jeg skulle le meg skakk...patetisk.
masse ekkle sanger har hu og........

mini-Britney 25/04/2002 - 18:23

Jeg synes Britney er død-bra, mye bedre an mange andre her i verden.. Å, ja hun kan synge, det kan hun.. hun lager fin musikk..og jeg er kjempe FAN av henne, og det kommer jeg antagelig bestandig til å være.. Digger henne.. Skulle ønske jeg kunne møte henne.. Er det flere der ute som er Fan av BRITNEY?? bare lurte..
BRITNEY-SPEARS er den BESTE..

Doopy 30/01/2002 - 22:01

Jg liker plata LITT.Men alle sangene er jo HELT like.Så stønner hun som en gris.Talentfull er hun absolutt ikke.Men hvem er d egentlig i dag??Kan ikke vær mange.Gleder mg til d kommer noen som virkelig KAN synge.Som folk er fan av musikken og talentet og IKKE utseende.D er teit!! Fjortiss diva!

- 22/01/2002 - 19:08

ekstremfjortispop...

tommy 17/11/2001 - 00:02

dere tar vel ikke helt feil. jeg er ikke musikkekspert, så jeg skal ikkeømme dere. men jeg sier bare at jeg liker flere av sangene enne de dere mener er bra. de sangene K.L.L. nevner er bra, pluss de dere har nevnt, bortsett fra boys. den er for "hviskete". FORNØYD NÅ?

K.L.L. 15/11/2001 - 20:46

Britney er flink, hu har mange bra sanger som b.a. overprotected! den er veldig fin! h hr god stemme også! jeg er et kjempe fan av hu. HuN ER KJEMPE FLINK!! hu burde få masse skryt! Cinderella, bombastic love, overprotecded er kjempe fine hu hr og fler bra sange. albummet er BRA

sAllY 15/11/2001 - 11:55

Britney har ingen sanns for musikk!!!!!!!!!!! Ikke stemme har hun heller!!! Er d musikk jeg ikke orker så er d hennes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingrid 12/11/2001 - 18:14

I love rock and roll er helt ødelakt.
det er en skam for alle Joan jett fan

red. 12/11/2001 - 13:12

Mener du at vi tar feil, eller mener du at du synes noe annet?
Kan man egentlig ta feil?

tommy 12/11/2001 - 11:25

jeg mener dere tar feil. ikke alle låtene er bra, men det er flere som er bra. som overprotected og i'm not a girl, not yet a woman.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish