Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Popscore - Sweet
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[demo] Popscore er navnet til Øvre Årdals nye store pop-håp, og med denne 5-spors demoen i bagasjen er det grunn til håpe på store ting. Kanskje til og med kjempestore. 8/10Smektende melodier, dollarproduksjon og store musikalske ambisjoner er det første som slår en på "Sweet”. ”Toby’s Place” åpner plata med varme melodier og instrumentering som vitner om dyktige musikere. Frode Aga er en sterk, om noe pregløs, vokalist som klarer å dominere et lydbilde ellers preget av gode musikalske løsninger og lekre detaljer. En drømmende og vakker låt som gjør at man øyeblikkelig glemmer at dette er et til nå uoppdaget band fra ingensteds.


Så freser tittelsporet ”Sweet” i gang, og vi blir servert en straks mer upbeat og hit-klar poplåt, men i likhet med de andre sporene klarer den å være umiddelbar uten å være enkel, et must om den skal overleve de første 24 timene utenfor øvingslokalet.

Både ”Summer Fling” og ”Autumn Leaves” er gode låter som viser variasjon og dybde i materialet som altfor ofte mangler i dagens pop/rock orkestere. Det eneste jeg har å ”utsette” på Popscore er at de bærer litt preg av å være et ungt band hvor medlemmene har spilt lenge hver for seg. Samspilte som bare det, og svært dyktige, men de vil aldri få det helt unike uttrykket som man får ved å utvikle seg musikalsk sammen over lang tid. Det høres litt ut som at de kunne tjent godt hver for seg som studiomusikere, og det tar litt tid før man hører bandets eget sound. Men det er der, og over tid vil det helt sikkert modnes til noe litt mer særegent.

Hovedinntrykket man sitter igjen med er likevel at det er et mirakel at de ikke allerede er på kontrakt med store plateselskap med tilsvarende ambisjoner. Det virker som at de begynner å bli lagt merke til på radio og i ymse konsertlokaler over det ganske land, og fortjent er det. Det er ikke lett å opparbeide seg en seriøs fanskare i Norge, og enda mindre så for et pop-rock band som havner litt på utsiden av både mainstream og undergrunnsscena i Oslo, men Popscore er et av de få bandene jeg har hørt på en stund som kan klare denne viktigste ingrediensen i en suksessrik karriere som rockeband.
Godspeed.Kommentarer fra brukere

JoJo 10/12/2001 - 11:49

Hva mer kan man si enn at "tiden leger alle sår,
vist man lytter til Popscore". Et knallbra
liveband som har klart å lage en nyyyyyydelig EP!
Disse gutta må du få med deg!!!

Gull-T 20/11/2001 - 17:33

Takka faen for Popscore!! Et band med et enormt potensiale. Har sett dem live en 6-7 ganger, og det er en opplevelse hver gang! See ya 1. juledag på Basecamp!

Øyvind 20/11/2001 - 08:40

Jeg er en av de heldige som har sikret meg et eksemplar av Popscore's Sweet album. Dette bandet anbefales på det varmeste både på cd og live! Har du sjangsen til å høre dem live så gå! Norsk pop/rock scene trenger band som Popscore!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish