Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Tony D - Master Of the Moaning Beats
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Ruff Life/Playground] Det skal være veldig spennende gjort dersom instrumental hip hop skal overvelde deg helt. Tony D greier det bare nesten. 4/10Pete Rock kan instrumental hip hop, samme med DJ Krush. Instrumentalversjonen av Deltron 3030-albumet er fantastisk. Det meste Dan The Automator har henda sine borti fungerer glimrende også uten vokalister over. Slik bør egentlig musikk være uansett - at det ene eller andre er bra hver for seg, men det er nå engang uansett slik at strålende vokal fint kan "redde" en låt som hadde vært rene rasket på egenhånd.

På denne skiva er det vokal på to spor. På åpningssporet "Me And My Girl" bidrar Rahzii med sommerlig dancehallvokal. En fin trall, om ikke til nesegrus beundring. Outsidaz trakterer mikken på "Bust", og hjelper absolutt albumet til en slags topp midtveis. Vitaminpille om du vil. Sunt for denne plata er det i hvert fall.


For eksempel greier jeg ikke annet enn å henge meg fryktelig opp i samplingen fra "The Good, The Bad And The Ugly" på "3 Flavors". Og det er intet positivt innstilt oppheng. For det første er det velkjente plystretemaet derfra for lengst brukt i slikt monn innen alle sjangere til at det er blitt en svært lite fordelaktig klisjé. For det andre representerer det i viss grad mentaliteten på mange andre spor også. Oppsiktsvekkende lite spennende samples på beats du får altfor mange av på dussinet får deg ikke til å gå bananas, sant?

DJ Food, eller nevnte Dan The Automator klarer for eksempel å bruke obskure pratesamplinger som både er underholdende og hjelper til med å holde den røde tråden sterk. Det eneste morsomme her er skite'en "A Rod" hvor en kar prater litt over seg om hvilke rappere han liker;
I grew up on Run DMX, you know, some LL Jay-Z, you know, but now I'm into the new stuff man. I'm into the Heat Boyz, I've been listening to som Jadacriss, some Ladacriss...
Det er morsomt. Det meste annet som sies går deg fullstendig hus forbi, eller du har hørt det før. Akkurat som flere av de temaene han også har lånt. Big beat-tendensene er heller ikke akkurat noe å rive seg i håret for, annet enn frustrasjon.

Godt for mister D er det at i hvert fall spor som "I Have Been Here Before" og "Down in The Ghetto" gjerne spilles flere ganger. Bortsett fra det kan dette gjerne brukes som bakgrunnsmusikk når du spiller Tony Hawk skateboarding hvis du er gått lei musikken der. Man da skal du ha fint lite interesse for bra musikk, eller en enrom lommebok.


Les også
- DJ Krush - Zen
- Deltron 3030 - The Instrumentals


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish