Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Sting - All This Time
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[A&M/Universal] Helt ordinær liveplate fra Sting innspilt på en spesiell dato. 5,5/10Denne plata er spilt inn 11. september 2001, dagen som forandret verden.
I utgangspunktet skulle den utgis som en stor takk til alle Sting fans. Han samlet sine turnémusikanter i sitt hjem i Italia hvor de øvde og forandret litt på låtene de hadde spilt på tidligere turneer. Planen var å fremføre dem for en liten gruppe fans og venner den 11. september, noe som også ble gjort, men på grunn av terroraksjonene mot USA ble denne kvelden naturlig nok noe spesiell. Plata er derfor dedikert til alle som mistet livet i angrepene denne dagen.


Sting er en musiker og person det er vanskelig å mislike. Både som frontfigur i The Police på åttitallet, og som suksessfull soloartist fortjener han mer enn en klapp på skulderen. I tillegg bør han få både medalje og diplom for sitt politiske engasjement. Han er sikkert også en veldig hyggelig fyr. I hvert fall virker han sympatisk. Men hans utgivelser de siste årene har vært ganske kjedelige og det gjenspeiler seg da også på "All This Time". Han er ikke like frekk og energisk som i gamle dager.

Seksten låter har Sting spilt inn med sine mange og dyktige musikere. Her er låter fra The Police og Stings egne plater i litt andre versjoner enn du kanskje er vant til, uten at det påvirker resultatet noe nevneverdig. Sting er på en måte Sting uansett. Du vet hva du får og selv med nye versjoner blir det forutsigbart. Det skal sies at lydkvaliteten på plata er veldig bra.

Foruten om tittelsporet "All This Time" er "Don´t Stand So Close To Me" og "When We Dance" fine låter med litt morsom vinkling. Det samme kan ikke umiddelbart sies om The Police låter som "Every Breath You Take" og "Roxanne". "Every Breath You Take" er helt ok, mens "Roxanne" er jazzinspirert og kjedelig.

Denne plata blir nok mest husket for sin spesielle innspillingsdato, og for at Sting har dedikert den til de omkomne etter terrorangrepene. Den blir sikkert spilt på noen kafeer og BI-vorspiel rundt omkring, men Sting er langt fra det nivået han engang befant seg på. Og jeg tror heller ikke han noen gang vil komme dit igjen.
Kommentarer fra brukere

hvb 28/11/2001 - 11:59

Sting er bare best! Dette er noe av det beste han har gjort! Verdt å høre,-verdt å kjøpe!!! Prøv det!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish