Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
S. I. Futures - The Mission Statement
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Nova Mute/Si Begg/Playground] Hvis Kraftwerk og Apex Twin gikk sammen om en å lage en skive, kan det godt være, i alle fall sjanger-messig, at resultatet hadde blir omtrent som denne skiva. Elektronica, Powerbook techno og en liten dose hip hop er nå i alle fall hva dette verket er satt sammen av. 7/10Poowerbook techno er en betegnelse som brukes til beskrive elektronisk musikk med mye spisse kanter og harde overganger som f.eks Autechre og Aphex Twin. Ikke det mest kjente begrepet, men likevel et begrep å ta med seg.

Verdt å nevne er også "hit-låta" fra denne skiva: "We are not a rock band (but we rock the house)". Her er det Kraftwerk-inspirasjon lang vei, uten at det plager meg det spor. Denne låta er en på-med-repeat-knappen-låt. Bare for å bruke en skikkelig klisje.


Jeg nevnte hip hop i innledningen, og gjør det igjen. Rap-bidragene til T-Power og Aspeckts gjør sitt til at en eller annen B-boy sikkert kunne tenkt seg å trampe takten. Pussig kombinasjon da. Det er langt fra Apex Twin til spraymaling på en trikkestasjon. Hvis du skjønner hva jeg mener.

Jeg kunne godt nevnt disco her også. Men det vil være feil siden det kun er en låt som har klare disco-elementer. Så da dropper jeg å si noe om disco, annet enn at låta jeg tenkte på heter "Freestyle Disco".

Det bør ikke overraske noen når jeg sier at dette er et amisiøst verk. Faktisk er hele skiva lagt opp som en slags utstilling. Om den er fiktiv eller ikke har jeg ikke klart å finne ut av. Og om det er så farlig vet jeg heller ikke. Men at S. I Futures prøver på et eller annet jeg bare skjønner litt av, DET er sikkert. På coveret står det "event guide" og inni er det kart over en byggning der alle rommene har navn etter en låt på skvia. Konseptalbum dette her, altså.

S.I. Futures bør ønske seg et kompass til jul, slik at de ikke går seg bort. For selv med kart i innercoveret synes jeg de gjør det til tider.
Les også
- Aphex Twin - drukqs


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish