Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Warlocks - Afterlife
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[TP/Virgin] Tre år er gått siden forrige Warlocks-album, og gutta har brukt tida godt. Kanskje ikke så overraskende, men dette albumet rager høyt på lista over norske hip hop-utgivelser. 8/10Mye har skjedd siden debuten "Lyrical Marksmen" i 1996. Trioen som en gang nesten var alene om å produsere hip hop i Norge, har nå adskillig flere utfordrere til "hip hop-tronen" i Norge, om det fortsatt er noen som tenker sånn. Uansett, de får liten konkurranse.

Med såpass mange år i gamet, og dermed erfaring og trening, er det få som er så stødige som Warlocks. Om noen i det hele tatt. "Afterlife" låter i det store og hele utrolig bra. Karma og Tech-Rock låter bedre enn noensinne på mic´en, og greier også å koke sammen originale og velflytende rim. Hawk har denne gang produsert alle av låtene bortsett fra én, som stormester Tee står for, og det valget er det heller ingenting å si på. Et forholdsvis mørkt og dystert lydbilde, dyktig utbrodert og litt lag-på-lag, står godt til brødrenes vokal og har et fett driv. Mange av låtene her får virkelig nakken på gli, det er også fett å høre en norsk produsent som tør å gjøre litt utradisjonelle ting, som å blande steel-gitar riff inn i en ellers ganske typisk låt.


Tekstmessig skal de fortsatt tøffe seg, men det er ikke lenger krampeaktig, slik man noen ganger fikk følelsen av før. Warlocks har tydeligvis selvtilliten i orden, og det har de vel forsåvidt grunn til også. Noen ganger blir det litt vel mye, men ikke verre enn at man glatt greier å overse det. Det skal være litt breialt, skal det ikke? Og, nei, da tenker jeg ikke på Oral Bee.

Opaque og N-Light-N gjester, og gjør som forventet en god jobb. Det er vel ingen overdrivelse å si at Tee-Pee gjengen fortsatt er det sikreste kortet i hip hop-miljøet i Norge, selv om de det siste året har fått noen flere utfordrere. Konkurranse er tydeligvis bare sunt.


Les også
- Opaque - Gourmet Garbage
- Klovner i kamp - Bjølsen hospital
- Busta Ofte - Busta Ofte EP
- Uro - Sirkus Uro
- G.Dep - Child Of The Ghetto
- Warlocks - Ti år på tronen?


Kommentarer fra brukere

dyn 05/11/2004 - 13:49

fette korka... dere har ikke respekt for de som har holdt stand i d norske hiphop miljøet lengst, dette er livet demes, deres livstil... dere burde ha respekt for dem,med tanke på alt de har utrettet, de har gjort så mye for hip.hop norge, du sier de rapper på indianer engelsk.... tror ikke du har hørt på deres lyrics... Karma og Tech-Rock har representert norge fult.. bla med Atomic b-boys i boty og Nasty Nince, og alt de har gjort sammen med tp.... ikke åpne kjeften og diss de... de kan ikke forsvare seg her, tror ikke du har stått face2face og slengt sånne bemerkninger til dem da, du er bare en idiot som bare må poste på nettet.. warlocks er 100% hiphop... warlocks er noen av de få som har stått på skikkelig... mye respekt til dem, vi som driver med hiphop seriøst i norge står i gjeld til dem..

S.O.G 22/02/2003 - 14:13

Synd eg ikke så dette før nå. Alle som er negative mot dette albumet er tydeligvis alt for influert av den amerikanske plastikk HipHoppen.Warlocks ER norsk HipHop, uten dem hadde norge aldri fått i gang nokke HipHopkultur. Warlocks holder koken fortsatt, denne platen er så bra at eg hører den minst 1 gang om dagen. Og det har eg gjort siden eg kjøpte den i november...........Nokken kjenner bare ikke kvalitet altså, tsk tsk tsk

Trigga 21/05/2002 - 19:53

Ok. Spørsmål: Noen som har hørt på denne plata EN gang de siste to månedene? Hah. Tenkte det ja. Holder rett og slett ikke. Pah.

tp 17/03/2002 - 19:26

eh?? derre hakke peil! Warlocks plata var jo FET!

gunnar stålbakke 16/12/2001 - 17:42

Eh, Soulfie.. Warlocks har misforstått hiphop?? Warlocks ER hiphop. De har gjort alt som i det hele tatt kan gjøres i hiphop-sammenheng. Graffiti, breaking, musikk... De hersker over alle andre norske på samtlige områder. Og hvis du ikke har fått med deg at det er lov å skryte litt av seg selv i rap-musikk, og at man ikke skal ta alt en rapper sier alvorlig, så må jeg nok be deg om å pelle deg tilbake til den møkkamusikken du hørte på ifjor.. Jævla T O S K !

Soulfie 04/12/2001 - 08:26

Warlocks er bortimot den mest falske rappegruppa i Norge, les interjuvene. Flow er jo helt ræva, stammer noen linjer på indianerengelsk, det eneste som pleier og være ok, er beaten. Og hør etter på tekstene, de er jo helt latterlige. De fordømmer sånne tøffe getto boys, men sier at Warlocks kan rappe om miljøet og dem, fordi Warlocks kjenner noen, som kjenner noen som driver med noe småkriminalitet. For det andre, så har de ikke forstått poenget med hiphop, hiphop-en skal virke sammlende, men Warlocks har representert det stikk motsatte, ved å opphøye seg selv opp til himmelen og Gud. From me to you, "Warlocks", dere mister bare mer og mer respekt, latterlig.......

Marius 29/11/2001 - 10:50

Jeg skjønner ingenting lenger! 4/10 holder i massevis!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish