Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
G.Dep - Child Of The Ghetto
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Arista/BMG] Se bort ifra den håpløst oppbrukte tittelen på skiva, dette er slettes ikke verst. Faktisk noe av det bedre jeg har hørt fra Bad Boy-gutta, selv om det kanskje ikke sier så mye for så veldig mange. 7/10Spesielt på vokalsiden imponerer G.Dep adskillig mer enn mange andre av Bad Boy. Med en god stemme, og stødig levering av kløktige rim. Kanskje ikke alltid den mest originale, med diverse "vokste opp i ghettoen, det regnet og jeg var dritblakk"-variasjoner, men så lenge det er såpass greit levert skal vi ikke pirke på det. Diverse flinke gjester, som for eksempel Kool G og Rakim, er jo ikke akkurat negativt.

Produksjonsmessig står det også ganske så bra til. Forskjellige Bad Boy-affiliates tar seg av den jobben, og om de ikke finner opp på kruttet så smeller det ganske bra. Fra knallharde selvhevdelses-anthems til mer stemningsladde låter krydret med strykerharmonier. Slikt liker vi.


Det starter bra med "Everyday", en låt med tidligere nevnte ghetto-tema, og fet pianospilling i bunn. Det fortsetter i stor grad på tilnærmet høyt nivå, bortsett fra hitlåta på plata, "Special Delivery", som rett og slett er en døll låt. Det kunne kanskje også vært en fordel å kuttet ned på antall låter, med rundt 20 spor blir det litt mye.

P. Diddy er executive producer, og nok en gang får vi bevist at han kan det adskillig bedre enn å rocke mic´en. Denne skiva er nok ikke for undergrunnsfanatikerne, men for oss som liker litt av hvert er denne skiva slettes ikke den dummeste man kan slenge i spilleren.


Les også
- Warlocks - Afterlife
- Bubba Sparxxx - Dark Days, Bright Nights


Kommentarer fra brukere

Bubbalubba 09/04/2002 - 17:56

...og her er det visst noen som har sakset fra The Source igjen, gitt. Gøy med innvendinger, men enda bedre om det er ens egne.

lakris 09/04/2002 - 17:50

Ok, han er god og rappe og sangene er fete, men seriøst. Lyricsene er helt bak mål. "shit, i was born ready, and i was already on fish and spagetti" eller noe sånt. Det må jeg si. stå på

AHHC 02/02/2002 - 18:41

Godt sagt, Royce. Både hva gjelder skiva og de andre innleggene.

Royce 01/02/2002 - 18:50

Fet skive overraskende bra, faktisk. Men skjønner ikke helt dere som har lagt inn komm. tidligere. Anm. sier da slett ikke at P-Diddy rocker mic´en, snarere tvert i mot. Lær å lese før du begynner å kritisere.

AHHC 12/12/2001 - 13:38

Ooops, gått lang tid nå. Tydeligvis ingen som har hørt denne skiva allikevel, eller faktisk hørt at Diddy ikke har noe som helst bra for seg her bortsett fra produksjonen.

AHHC 04/12/2001 - 10:40

Yo, Pimp Daddy! Tror du virkelig de pulte? Det forholdet var bare en gimmick. Og, to ting. En: om han fortjener respekt fordi han skal ha liggi med ei bra dame er vel heller tvilsomt. Slikt betyr heller at en kar har draget, ikke fortjener respekt. Nødvendigvis. To: at du mener han er USAs beste produsent uansett sjanger vitner bare om at du ikke har hørt stort. Sorry, Pimp, den harde sannheten bare. Men kranglefanter, hva synes dere om G.Dep-cdn da? Om noen har hørt den.

Pimp daddy 03/12/2001 - 16:44

Alle som har ligget med Jennifer Lopez fortjener respect!! P. Diddy for president - USAs beste musikkprodusent, uansett sjanger.

morradi 03/12/2001 - 14:30

haha dere er wack! diddy har stil, thats my playa

en annen hip hop-kritiker 03/12/2001 - 12:05

hallooooooooooo. du kaller deg selv hip hop-kritiker, men mener faktisk at diddy rocker? du er på viddene, min venn, viddene. stemmen hans er wack, flowen er wack, rhymsa er wack. sannsynligvis er du ikke rent lite wack du heller(?).

HipHop-kritiker 03/12/2001 - 01:06

Hva i helvete? Pussy Daddy rocke mic'en? Get some knowledge bwoy!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish