Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Cypress Hill - Stoned Raiders
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Sony] "Stoned Raiders", ja... Dop kan gjøre noe med dømmekraften din, er det ikke sånn? Cypress Hill var aldri de feteste rapperne(vel, bokstavelig talt, kanskje), men de har da laget endel låter som er godt over akseptabelt nivå. De tider ser ut til å være forbi. Denne skiva er en sann pine å slite seg igjennom. 3/10



Et nytt album fra Cypress Hill fører ikke til de største forventningene. Formkurven har vært stadig dalende de siste åra, og nå ser det ut til at de har nådd et (midlertidig?) lavmål. "Stoned Raiders" åpner elendig med "Trouble", en utrolig slitsom hardrock-hip hop-sak av verste sort. Det skal ikke stikkes under en stol at undertegnede i utgangspunktet ikke er overbegeistret for den type musikk generelt, men dette er traurig uavhengig av musikalske preferanser.


Det fortsetter ikke noe bedre. Gutta holder seg på heavy hop-en til over halvveis i albumet, før de begynner å tone ned gitarene. Det sklir så over i litt mer tradisjonell, westcoastpreget hip hop, og det hele blir litt lettere å takle.

Method Man bidrar på en låt, "Red Meth & Bee", og hever nær sagt selvfølgelig kvaliteten adskillige hakk en stakket stund. Neste låt, "Lowrider" er også helt grei, med en Dre-aktig produksjon og grei, om ikke så fantasifull rapping. Sen-Dog var vel aldri den mest talentfulle, men nå har han brukt opp det lille repertoiret han eventuelt hadde.

Det fortsetter å ramle inn låter som er så bent fram grusomme at de virker fullstendig desillusjonerende for en stakkar som en gang så på musikkanmelderjobben som selve drømmen, men noen lyspunkt gjør det mulig å ikke miste hodet og fornuften fullstendig. "Life", nest siste låt på skiva, er en helt grei og ganske behagelig affære, med Kokane på gjestevokal. Deretter rundes det hele av med "Here is something you can´t understand", gjestet av bl.a. Kurupt. Låta er riktignok adskillig bedre enn det meste andre på skiva, men når vi snakker om en remake av en gammel låt, blir det bare enda tydeligere at Cypress Hill ikke lenger har så mye av verdi å komme med.



Les også
- Kurupt - Space Boogie: Smoke Oddessey
- Fieldy’s Dreams – Rock N Roll Gangster


Kommentarer fra brukere

Lay-z 12/01/2002 - 19:20

WORD UP........enig med everlast. jeg er blind forelsket i cypress oxo. har hørt på de i 7 år. vanskelig å begynne å mislike dem da. black sunday blir nok det beste de noen gang vil klare, de solgte den 3x platinum. temp. of boom og iv er genial oxo. men denne gitar stilen deres er noe zzhitt.. peace out

HSchärer 11/12/2001 - 11:47

Heisann...La meg først og fremst få si at jeg er drittlei av dere drittunger som blir snurt og vonbroten fordi noen kan finne på å kritisere deres "favorittband". Dette er en subjektiv anmeldelse med noen objektive drypp, som alle andre anmeldelser på propaganda.net. Sitatet i forrige innlegg, som forøvrig er tatt ut av sammenheng, refererer til to-tre låter på albumet som befinner seg i heavy/hip hop-limbo. Nei, jeg er IKKE akkurat overbegeistret for den stilen, og Cypress gjør det i tillegg dårligere enn endel andre som prøver på det samme. Hvis du liker den greia, så er det vel ikke noe problem for deg da? Disse anmeldelsene er skrevet veldig mye ut i fra vår smak, så får dere finne ut om dere tror dette er noe som fenger dere.

TuMazz 10/12/2001 - 18:44

NUdE! Her er følgende sitat fra anmelder: "Det skal ikke stikkes under en stol at undertegnede i utgangspunktet ikke er overbegeistret for den type musikk generelt..." WTF!!! Sier ikke anmelderen da at han ikke liker slik musikk. Gi meg et Boyband album og la meg anmelde det! Oki 2/10. Forresten, jeg liker faktisk ikke boyband musikk. Så til NUdE og Anmelder, stikk heller stolen opp i R*Mp@...

NUdE 10/12/2001 - 14:45

TuMazz, kom ikke med det gamle drittsprøytet om at en som også liker annet enn det man i et enkelt tilfelle anmelder ikke kan anmelde det. musikk er musikk, og selv om man liker jazz, kan man ha like god snøring på rap, liker man techno, kan man uansett gjerne (om ikke nødvendigvis, selvsagt) anmelde en rockeplate. personlig liker jeg de fleste typer musikk, og da er en anmelder som viser at han også gjør det mye mer troverdig.

evenblast 07/12/2001 - 18:35

hold kjeft, everlast. du skjønner tydeligvis ikke hva du snakker om.

Legalize me 05/12/2001 - 11:59

"en fan digger musikken uansett hva de gjør"?!?! Hva i helvete er det du prater om? De fans´a du beskriver er i så måte slike som digger Backstreet Boys osv... Det du sier er egentlig at fans av Cypress Hill er fullstendig ukritiske, og kun digger bandet fordi de har bestemt seg for det...!!? Du mener sikkert å prate Cypress´ sak, men ender med å smekke de i trynet. La den tubaen hvile seg litt i askebegeret, og få hodet ditt på rett kjør. Så greier du kanskje å høres litt mindre ut som en idiot neste gang....Jeeez!

grell 05/12/2001 - 11:40

everlast, dersom fan betyr å være fullstendig ukritisk, så er jeg ingen fan, nei. men, jo, jeg var nede med stilen deres, problemet er bare at de mistet den etter de tre første skivene.

everlast 04/12/2001 - 23:21

grell du er ikke en fan av cypress hill go figure. en fan digger musikken uans hva de gjør. alltså så er du ikke "down" med stilen deres gg

chobo 04/12/2001 - 16:59

de første cdene og noen sanger på dette albumet er bra, men dette albumet symboliserer for mange at Cypress hill er på vei ned. Bare ikke for everlast :)

grell 04/12/2001 - 16:58

det skjer, men det er ekstremt lite jeg finner verdig noe som var et av tidense beste rap-grupper. og alt ialt er skivene ikke noe å samle på helhetsmessig. at de begynte med det metalgreiene er ikke bare å svikte sitt eget sound og fansen, men å svikte hip hop generelt også. gitarer kan selvsagt ha innpass der, men det de driver med har lite med annet enn billig publikumsfrieri å gjøre. de skulle liksom prøve å fenge metal, grønsj, punk og nu-metalfolk også liksom.
det er i hvert fall sånn jeg står i denne saken. det er ihvertfall morsomt at vi kan diskutere dette. selv om alle opplever musikk forskjellig kan vi prate om det synes jeg.

chobo 04/12/2001 - 16:55

du har så evig rett anmelder... den cden må man pine seg igjennom. GG

everlast 04/12/2001 - 16:35

grell, pga de gjikk over til en mer "public" sound, likte du de første platene black sunday osv finnes det alltid noe du liker på de nye.

grell 04/12/2001 - 14:37

jeg elsker de tre første skivene, men etter det mistet de jo alt av det som har gjort de fantastiske; særpreget, og soundet som KUN de hadde.

Legalize 04/12/2001 - 14:26

Helt enig med everlast. Liker man cypress så liker man cypress.

grell 04/12/2001 - 13:27

cypress hill har faktisk sugd kamelpung på de siste fire skivene. de har jo mistet alt særpreg, bare blitt hip hop'ens svar på limp bizkit.

everlast 04/12/2001 - 13:16

Faen er du helt dum? Og la deg anmelde en plate som Cypress Hill har utgjitt er jo helt latterlig. Liker du ikke musikken deres liker du ingenting av hva de lager, det er spesielt for det man kaller "fans" Og legge ut en slik annmeldese er jo helt latterlig det er jo bare negativt du sier, aldri noe om kanskje fansen liker det. Herregud du er en dårlig annmelder

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish