Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Bronco Busters - Fuzz Parade
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Tuba] Jenterock på sitt mer eller mindre aller trøttsomste. Det hjelper lite med mye fuzz og korte skjørter når musikken er heller laber, og når man blir lei før man har hørt ferdig den første låta på skiva. 3/10En musikkanmelders oppgave er ideelt sett å skrive om MUSIKK, den være seg god eller dårlig. "Fuzz Parade" er dessverre av den dårlige typen, og jeg har til nå sett meg grundig lei på all denne "jenterocksnillismen" som råder over det ganske land i disse tider. Det at en jente kan holde i en gitar eller to trommestikker på en gang, er ikke ensbetydende med at denne eventuelle jenta kan spille, langt mindre skrive gode låter.


Likevel, Bronco Busters skal ha èn ting; Av de etterhvert mange jentene som spiller rockeinstrumeneter nå for tiden, fremstår disse jentene som litt flinkere enn de andre. De kan nesten holde takten, de kan stemme gitarer og så går det litt fortere enn vanlig jenterock. Det skulle imidlertid bare mangle, egentlig, med tanke på at de har spilt i nesten 10 år sammen.(i denne forbindelse er det faktisk også lov å stille seg undrende til hvorfor de IKKe har blitt flinkere på så lang tid).

Låtmaterialet er en eneste smørje, totalt uinteressant, og nesten helt, helt likt alt sammen. Når lyden på skiva i tillegg er enda dårligere enn låtene, så spør jeg meg selv følgende spørsmål: Hvorfor i all verden skal dette gis oppmerksomhet? Det uheldige, men likevel plagsomt sanne svaret gir seg selv: Fordi de er jenter. Og Det Store Poenget blir da altså: Hvis Bronco Busters hadde vært tre gutter istedet for tre jenter, hadde vel ingen brydd seg særlig om dem.

Bli gjerne sint, men kanaliser aggresjonen på en gjennomtenkt måte; Dette er sannheten.


Les også
- Dosertanker - men
- First Floor Power - There Is Hope


Kommentarer fra brukere

morten b 17/01/2002 - 11:37

i musikkpressen bør en skille sjanger når en sammenligner, ellers blir alt bare rot. ville du sagt at cumshots er et dritt gutteband, men odd! det er bra gutterock det! de er gutter, ok? de spiller alle en eller annen form for rock, i et utvidet begrep, ok?
du kan i alle fall ikke begrunne at du synes bronco busters er dritt med at juliana spiller god musikk i en helt annen sjanger. dette skjønner du. vil du at folk skal forstå synspunktet ditt, må du forlare det på en forståelig måte.

andré 16/01/2002 - 14:39

hva i all verden skal det bety? dette har inegnting med kjønnsroller å gjøre, ingenting med hva som er trndy eller ikke. det var du som i utgangspunktet dro frem passé, og jeg ville bare påpeke at det vel ikke akkurat hadde noe med saken å gjøre.

morten b. 16/01/2002 - 14:33

ber du kjæresten din stryke skjortene dine også? det er vel sånn passe utrendy.

morten b. 15/01/2002 - 15:20

til andré: Vet du ikke at du er jævlig passé som kaller alt jenter spiller for jenterock? Bronco busters er punk, Juliana hatfield er softpop. Så gå nå hjem og runk til softpopen din og la oss andre ta oss av rocken!

geir 15/01/2002 - 15:14

du er kanskje ikke verdens beste skribent, men litt research skader uansett ikke. Hvis du mener bronco busters ikke kan holde takten eller såvidt stemme gitarene, har du ikke vært ute på lenge! Dra nå på konsert med disse jentene (eller noen andre band) og innrøm dine feilgrep, kjære deg!

andré 06/12/2001 - 02:09

helt enig med anmelder. har den første ep'en, den er dritt. that dog, DET var bra jente rock det! juliana hatfield DET er bra jente rock det!

red. 04/12/2001 - 18:18

Er ikke misunnelse ALLTID et dårlig argument dersom man ikke aner hvem man snakker om?

Per-Egil 04/12/2001 - 18:14

har ikke hørt skiva sjøl, men er det dritt så er det dritt. så de på konsert en gang, og de er ihvertfall ikke flinke til å spille. er visst ikke så mange jenter som er det.

Nils Anders 04/12/2001 - 17:29

Karianne Stenbock, du er en helt ubrukelig anmelder.Slutt å være sur og misunnelig på alt og alle og finn deg en ny jobb."Dårlig lyd???" "Lei av jenterock??" Fy Faen!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish