Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Fabolous - Ghetto Fabolous
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Elektra/Warner] Brooklyn-unggutt som gir oss et helt ok album. Mye som faller i smak her, men noen av de viktigste elementene er ikke like likandes. 6/10Mye tyder på at Fabolous kan bli et relativt stort navn etter hvert. Etter at han ble plukket opp av DJ Clue har han hatt gjestespill på låter av blant annet Mariah Carey og Macy Gray, og kommer nok til å selge i bøtter og spann i USA, og med den rette promoteringen sikkert her i Norge også.

Det sier selvfølgelig ikke nødvendigvis så mye om det han lager. "Ghetto Fabolous" er slettes ikke en dårlig skive, men heller ikke av det beste som gis ut om dagen. Produksjonsmessig holder skiva et svært høyt nivå, om enn litt vel glattpolert. Med folk som Neptunes, Rockwilder, Timberland m.fl. bak spakene er det kanskje ikke annet å vente, men de har uansett gitt Fabolous gode ting å jobbe med. Spesielt Timbalands "Right now and later on" ruver i landskapet, utrolig fet låt.


Sånn sett kunne denne skiva blitt veldig mye bedre enn den har blitt. Det som ofte er problemet på denne skiva, er nemlig det som kanskje er viktigst av alt: Fabolous selv. Han har rett og slett ikke noen bra stemme, i hvert fall står det ikke i stil det thug-imaget han prøver å skape av seg selv. Beskrivelser som fislete og pinglete er mer passende, og da er det liten vits å prøve å være tough-guy. Ikke dermed sagt at han er gjennomført råtten hele skiva igjennom, men i lengden blir den smått sytete vokalen påtrengende og irriterende. Best fungerer det når han deler vokalen med andre, og på de låtene der han har en litt mer "melllow flow", som passer han mye bedre. Enkelte av produsentene er også flinkere til å tilpasse låtene til hans stil, og i små mengder går det greit, men en hip hop-skive der vokalen ikke helt faller i smak har et problem.

Uansett, skiva har som sagt noen gedigne høydepunkter som gjør at den er verd å sjekke ut. Men, personlig tror jeg heller jeg satser på eventuelle singler, og får instrumentalene på kjøpet.


Les også
- Macy Gray - The Id
- N.E.R.D - In Search Of...


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish