Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Playgroup - Playgroup
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Mawlaw/Source/Virgin] Husker du første gang du hørte plata til Motorbass? Litt av den samme glade følelsen får du når du hører Playgroup. Følelsen av å høre noe som er helt unikt. 10/10Playgroup er Trevor Jackson. Men han har mange lekekamerater med seg på plata. Faktisk bidrar hele åtte forskjellige vokalister i tillegg til Trevor selv. Blant dem finnes navn som Edwyn Collins, Shinehead og Kc Flightt. Collins spiller for øvrig også gitar på mange av platens spor. Ellers medvirker et titalls dyktige musikere, og det er dessuten sneket inn et par velykkede samples fra blant andre Scritti Politti og Joi. Med alle disse talentene mixet ihop er det ikke rart resultatet er blitt bra.


Det er ikke lett å putte Playgroup i bås, til det er musikken for variert. Det er hentet inspirasjon fra electro, house, hiphop, funk, soul, disco, rock og reaggae. Sammenlagt har det blitt en utrolig tøff og moderne plate du kan spille i enhver sammenheng. Soundet er helt spesielt, og det er gøy å høre noe som låter så fresht. Skal man prøve å sammenligne Playgroup med noe annet, så måtte det bli tidlig Michael Jackson, eller kanskje Les Rhytmes Digitales på en god dag.

Å skulle velge ut platens beste spor blir ganske meningsløst, for alle låtene er "killere" på hvert sitt vis. Det finnes ikke snev av hastverksarbeid eller fyllstoff blant de 12 låtene, her er alt fryd og gammen. Noen låter må likevel bare nevnes; "Bring It On" med Kathleen Hanna på vokal, låter som Pj Harvey i godt humør på en hul disco-beat sendt fra himmelen. "Front 2 Back" er hip hop-house med oldschool-elementer og attitude. Platens første spor "Number One" er så funky at du ikke tror det er sant, mens "Pressure" er noe av det mest behagelige vi har opplevd på lenge. I tillegg vil du nok like "50 Ways To Leave Your Lover", som runder av platen med flott vokal levert av Shinehead.

Playgroup har levert en klassiker og fortjener absolutt høyeste karakter. Mest sannsynlig vil du høre mye til dette bandet i år 2oo2.


Les også
- Daft Punk: One More Time (sgl)
- Basement Jaxx - Rooty
- Interfearence – Take That Run


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish