Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Anastacia - Freak Of Nature
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Sony] Årets mest unødvendige skive så langt. 2/10Ta en god klype Macy Gray, en liten dæsj Vonda Shepard, et par dråper kraftballaderi og la stylisten til Faith Hill røre det hele sammen. Da har du Anastacia, mer eller mindre: En pinglete hvit jente med en sterk, men svært enerverende stemme.

Hun har selvinnsikt nok til å kalle sin nye skive «Freak Of Nature», men ikke barmhjertighet nok til å spare oss for den. Naturlig nok, forsåvidt - den vil nok ligge under mange juletrær i år, tenker jeg. Det er litt synd, for dette holder jo langt ifra mål, uansett hvordan man måtte velge å betrakte det.


Førstesingelen «Paid My Dues» har du sikkert hørt, den utgjør sammen med tittelsporet låverock-alibiet denne gangen - som «I’m Outta Love», altså, bare hakket kleinere. Og at hun har en liten Celine Dion et sted inni seg, er svulstige «You’ll Never Be Alone» et skamløst eksempel på. Jeg vet ikke hva som er verst. Nei, jeg gjør ikke det.

Hun roer brekingen litt ned på «Overdue Goodbye» og «Secrets», føles det som. De er platens to minst plagsomme spor, glatte poplåter som de nøyer seg med å være.

Jeg tror ikke Anastacia trenger mitt «godkjent»-stempel for å selge uhyrlige mengder av «Freak Of Nature». Bra for henne. Det får hun nemlig heller ikke.


Les også
- Macy Gray - The Id
- Shakira - Laundry Service
- Pink – Missundaztood


Kommentarer fra brukere

Freak 15/09/2005 - 16:31

Jeg diggggggger Anastacia!! syns hun er best, har sett henne på konsert, og det var helt utrolig!hun leverte hele konserten, og jeg var kjempe imponert, bedre stemme skal man lete lenge etter!!

! 19/05/2002 - 12:37

Fint om denne sia kunne fått en SERIØS andmelder...

** 05/02/2002 - 11:47

dersom objektive synspunkter i henhold til plater skal kunne være tilfellet, betyr det at den som kommer med dem er nødt til å høre omkring 90(!) nye plater i døgnet. først da er vedkommende objektiv. idet du kommer med en meningsytring, er du subjektiv. det behøver ikke ha noe med smak å gjøre. man kan forstå så mangt uten å like det av hele seg, og med det mene noe om det. men slikt kan aldri, aldri bli et objektivt synspunkt. sorry, litago, det er en utopi det du tror/ønsker/håper/mener.

Litago 04/02/2002 - 23:19

Nå skal han jo ikke spare på kruttet heller da. Søs har plata og den er ikke så ille. Men den ER virkelig PLAGSOM. Glatte, kjedelige låter bortsett fra Paid My dues, men hun spart seg for brekingen sin der ja. Og hvis det absolutt ikke finnes objektive synspunkter, hva er da vitsen med en anmelder? En anmelder vurderer ikke platen etter egen musikksmak, men etter hvor bra produksjonen er, hvor god stemmen er, rett og slett hvor bra den er uavhengigav genre. De lar seg ikke lure av alt som er kommerst, som mange av oss. Hadde det ikke vært sånn, ville det jo vært sånn at hvis Dagbladets anmelder liker hiphop og VGs anmelder liker punk, så ville jo alt annet enn disse to genrene få rompevurderinger, SETT at det ikke finnes objektive synspunkter. SELVFØLGELIG FINNES OBJEKTIVE SYNSPUNKTER!! Nei, det er nok ** som er helt på tur her...

** 04/02/2002 - 13:33

irene! det finnes ikke objektive synspunkter!
kanskje er anastacia ok i følge meg, men anmelderen hører jo bare det han hører.
objektive synspunkter? er du helt på tur?

buzz 10/12/2001 - 19:52

anastacia RULZZZ

Irene 10/12/2001 - 17:12

Må innrømme at.......hun har en eksremt fet stemme,kjempe bra....Det er greit det-skjønner at vi alle har forskjellige smak.Men å hentyde at den nye skiva er den mest unødvendige så langt,vil jeg se på som patetisk å skrive-sjalu kanskje?Poenget er å klare å skille mellom objektiv-og subjektive synspunkter...

Anne 10/12/2001 - 10:12

Jeg har aldri likt Anastacia noe særli, men jeg gjør d nå :) Paid my dues er dritbra!!

tommy 09/12/2001 - 19:11

ENIG MED STINE G OG KAROLINE!!!

c.j 09/12/2001 - 19:09

Ja, ja... smaken er som baken, men jeg vet jeg deler mening med mange når jeg sier at albumet er dritbra!!! GO ANASTACIA! ;)

stine g 08/12/2001 - 20:27

ja jeg er enig med karoline, hun er flink! og jeg har cden hennes jeg syns hun er veldig flink, og bra stemme, Stine G, 16

karoline 08/12/2001 - 20:25

anastacia er flink hu. hu har oxo en bra stemme! din idiot! cden henner er bra

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish