Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Robbie Williams - Swing When You're Winning
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Chrysalis/EMI] Det er i utgangspunktet et halsbrekkende stunt Williams utfører, når han her covrer gamle helter. Likevel lander han overraskende sikkert på beina. 6/10Robbie Williams er innehaver av det som muligens må være verdens største ego, og slikt blir det gjerne litt oppstuss rundt. Jeg innrømmer gladelig at jeg var en smule skeptisk da jeg først fikk høre at det tidligere boyband-medlemmet skulle i studio for å spille inn gamle klassikere av Nat King Cole, Duke Ellington og Cole Porter. For å nevne noen.

Men det bærer da frem på ett vis. Ikke minst stemmen til Williams imponerer, og når han i tillegg har med seg The London Session Orchestra, blir det tidvis både stemningsskapende og nostalgisk.


Enkelte av låtene kunne med fordel vært lagt til side, og det er ofte her svakheten hos store egoer ligger; man ser sjelden sine egne begrensninger, og ukritisk serverer man alt av materiale som låter så briljant i eget hode, til en verden som ikke nødvendigvis til enhver tid er like hodenikkende enig.

Platas største overraskelse er duetten som fremføres med skuespillerinnen Nicole Kidman, i den evige klassikeren "Somethin' Stupid", skrevet av Carsons Parks, og i utgangspunktet så vakkert og emosjonelt fremført av Frank og Nancy Sinatra. Kidman legger innsatsen for dagen, og kan trygt gå med hevet hode. I likhet med Williams. Sistnevnte ville nok uansett aldri ha senket sitt.

Ellers er det verdt å nevne at Frank Sinatra og Robbie Williams synger sammen på Ervin Drake's "It Was A Very Good Year", noe enkelte sikkert vil ha innvendinger imot. Dem om det. Dette funker i undertegnedes ører helt greit. Dessuten serverer Williams og "hans" musikere også klassikere som "Ain't That A Kick In The Head", "Well, Did You Evah" og "Straighten Up And Fly Right". For igjen å nevne noen.

Robbie Williams er selvfølgelig et godt stykke unna sine idoler Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis Jr. Likevel bør man høre gjennom denne skiva før man begynner å snakke om å "tråkke på tær". Williams unngår nemlig det.


Les også
- Robbie Williams "Sing When You´re Winning"
- Louie Austin - Only Tonight
- Andrew W.K. - I Get Wet


Kommentarer fra brukere

Julian 12/12/2001 - 13:05

Robbie Williams er kanskje verdens største posør. En tidligere boybandbøg som av en eller annen merkelig grunn har blitt omfavnet av den store, men akk så fantasiløse, delen av kritikerkorpset som er villig til å følge et hvert musikalsk prosjekt med nok selvtillit og medietekke til å overskygge middelmådige sangstemme og elendig låtskriverevne. Her har han tilsynelatende fått god drahjelp av et knippe oldies som er kjente og kjære for foreldre og besteforeldre, men som får alle oss andre har like lite betydning og musikalsk verdi som det boybandet som i sin tid avlet herr Williams opp. Trekk ut pluggen på denne mannen, vær så snill. Jeg tror ikke jeg klarer mer.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish