Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Timbaland & Magoo - Indecent proposal
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Blackground/Virgin] De som ikke har fått med seg at Timbaland er stjerneprodusent nr.1 for tiden, må rett og slett følge bedre med. At dette albumet er litt skuffende, trenger ikke nødvendigvis ha så mye med albumet i seg selv å gjøre. 7/10"Indecent Proposal" er nemlig et svært så hyggelig album, i hvert fall stort sett. Det mangler ikke på fengende godlåter her, med en vellykket variasjon mellom hip hop og r´n´b, og heller ikke på listen over gjesteartister er det noe særlig å klage på. Jay-Z, Petey Pablo, Mad Skillz, Ludacris og Aaliyah er blant de som bidrar med sine talenter på Timbalands andre soloskive, og de er jo flinke folk. Derimot er den godeste Magoo svært vanskelig å godta. Mannen høres ut som han har en god andel smurfeblod i årene, og at han heller ikke akkurat besitter glitrende egenskaper og talent på mikrofonen blir nesten uvesentlig, denne stemmen gjør seg ikke uansett.


Om produksjonen er bra, hadde man nesten ventet seg bedre. Timbaland har jo gjort utallige genistreker de siste årene, gjennom remikser og produksjoner for andre artister. Visstnok er dette albumet ganske gammelt, omlag tre år, noe jeg ikke har noe problem med å tro på. Dette er ofte veldig bra, men samtidig vet jeg at han kan så mye bedre. Likevel blir det vanskelig å klage, når albumet jevnt over er såpass bra. Særegenhet har jo vært et stort element i Timbalands produksjoner, og der kan man høre at dette albumet kanskje ikke er blodferskt. Han har jo blitt kopiert i det vide og det brede de siste par årene, og selv om folk sjelden får til mer enn bleke kopier, er man mer vant til denne type "sound" nå. "People like Myself" og "All y´all" er to av låtene der Timb gjør noe nytt (igjen), og da spisser jeg ørene ekstra. Begge låtene har en litt merkelig vibb over seg, som bringer tankene til irsk folkemusikk, av alle ting. Men det som kunne blitt latterlige låter i andres hender, fungerer svært godt her.

"Indecent proposal" gjør seg godt i platesamlinga, det gjør den. Så får vi håpe at Timbaland har litt mer oppdaterte ting å by på neste gang (og at Magoo har lekt i trafikken, eller noe sånt).


Les også
- Ludacris – Word Of Mouf
- Jay-Z - The Blueprint


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish