Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Phats & Small - This Time Around
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Multiply Records/Edel] Tannløs 2001-disco plukket ned fra sånn cirka midt på treet. Noen høydepunkt her og der, men Phats & Small har ikke akkurat levert årets julegave. 5/10Dersom du tenker litt tilbake i tid, husker du sikkert låta "Turn Around". Den sørget for et gjennombrudd for Phats & Small, og solgte i hele to millioner eksemplarer. Dermed har de fått muligheten til å gi ut enda et album og ytterlige singelplater. Ikke alle dance-acts får den muligheten, mange ender opp som døgnfluer. Derfor er det synd og se at Phats & Small ikke bruker denne unike sjansen til å komme opp med noe mer originalt og spennende. "This time around" er nemlig blitt til en ganske uinspirerende sak, ganske likt mye annet innen sjangeren.

Det virker som de har tenkt noe sånt som at "…hvis vi tar en del Fat Boy Slim pluss en dose Modjo for deretter å legge til litt Bomfunk Mc's, ja da har vi laget noe ingen har hørt før". Så feil kan man ta.

Phats & Small ikke har funnet opp en ny type krutt eller lignende. Men de har laget en halvbra plate som det går an å høre på i ny og ne. Det finnes små oppturer på plata også. For ekspmpel var det jo mange som likte singel-hiten med samme navn som albumet. Og er du en av dem, så vil du nok like mye av det andre låt-materialet på plata også. "Clouds" er en ganske kul låt. Det samme kan sies om "Disco Lady" og "Respect The Cock". Sistnevnte skapte forresten en del rabalder da den tidligere ble gitt ut som singel. Tom Cruise likte dårlig at Phats & Small samplet stemmen hans fra filmen "Magnolia". Faktisk likte han det så dårlig at han gikk til sak mot duoen. Snakk om å være idiot.

Til slutt kan man konstatere at "This Time around" inneholder litt vel mye snikk snakk. Et par av sporene er også direkte irriterende. Vokalen på "Change" er ikke bra, og "Baby I'm a Technoboy" blir en pinlig plagiat av en tidligere Fat Boy Slim-hit. Så alt i alt er det nok ikke uriktig å anta at Phats & Small med dette albumet har brukt opp sin siste sjanse.


Les også
- Reset - Calling You
- Daddy DJ – Let Your Body Talk


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish