Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Fat Joe - Jealous Ones Still Envy (J.O.S.E.)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Atlantic/Warner] Fat Joe lever fortsatt opp til navnet både kroppslig og verbalt. Mange bra låter, mye flott produksjon, og Joe selv er stø som et berg. 8/10Det er noe unikt med hele Fat Joes fremtoning. Mange rappere er flinke – de lager bra rim, har bra flyt – men det er ikke alltid at det faktisk fenger rent musikalsk. Så er det de som – dersom man hører etter litt mer enn det trivielle – egentlig er bedrøvelige på mikken, men som svinger som tusan om man bare hengir seg til lyden av musikken. Det beste er selvsagt når begge deler inntreffer.

Fat Joe har veldig ofte begge elementene. Han flyter fett, han har en bra stemme, greie både rim og tekster, og dessuten er han – rent lydmessig – fengende å høre på. Han rapper hardt, og leverer rimene fast, og med en viktig mengde troverdighet.


Mye av æren skal selvsagt rekken av produsenter også ha, som tross alt backer han opp slik at han fremstår i bra lys. The Alchemist har enkle, men tunge beats på ”Definition Of A Don”, Ron G har gjort en finfin latintwist på ”We Thuggin’”, hvor kremvokalisten R.Kelly også har mye av oppmerksomheten. Et praktfult par i denne sammenhengen. Nesten like bra som Kellys egen låt, remixen av ”Fiesta”, hvor Jay-Z er gjesten. Hm, men den er jo ikke med her.

Av andre bra spor bør ”Get The Hell On With That”, feat Ludacris og Armageddon nevnes. Bink! står bak produksjonen, som kanskje ikke er strålende, men absolutt interessant, og rimelig bra til de på mikrofonen. Flere bra låter er det. Og flere gjester er det; M.O.P., Xzibit, Petey Pablo, Buju banton, Prospect, Busta Rhymes, for å nevne noen.

Det var så vidt plata fikk den karakteren den har fått, men akkurat nå trives jeg svært godt med ”J.O.S.E.”. Et og annet vers er ikke like overveldende, noen kjipe låter finnes, noen beats forstår man ikke helt hvordan har gått gjennom, men man nikker smilende hele veien gjennom. Et godt , rett og slett, om ikke med tilsvarende suverene enkeltspor.

Jeg synes det er hyggelig for Fat Joe at han har lykkes enda en gang. Big Pun – Fat Joes makker gjennom flere år – gikk som kjent bort for en stund siden, og selv om Fat Joe representerer Terror Squad fortsatt, ryktes det at ikke alt står bra til i den leiren heller. På den familiære arena sliter han visst også – kreft, knark og det ene med det andre. Stå på Joe.


Les også
- R. Kelly - TP-2.COM
- Ludacris – Word Of Mouf


Kommentarer fra brukere

lillejon 01/01/2002 - 21:56

drit bra musikk....

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish