Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
New End Original - Thriller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Jadetree/Tigernet.no] Dette er litt av et allstar-band å regne. Med medlemmer fra band som Far, Texas Is The Reason og Chamberlain, skal det mye til at det slår feil. Likevel er ikke plata like sterk som jeg hadde håpet. 6/10Det starter friskt med "Lukewarm", en låt som kombinerer det friske poppete drivet Texas Is The Reason hadde, med cathy melodi-linjer som Jimmy Eat World har briljert med en stund nå. En liten pop-perle faktisk, som gjorde at jeg tenkte; "dette var saker, ja". Men så går det litt opp og ned resten av albumet.

Medlemmene i dette bandet har en meget respektiv historie innenfor "emosjonell rock", om man kan kalle det det. Texas Is The Reason var intet mindre enn en liten pionéer innen emo-rocken, da de ga ut sin første EP på Revelation Records i en tid da hardcore var det eneste som gjaldt for publikummet dette bandet ble eksponert for. Chamberlain, tidligere kjent som Split Lip, banet også vei i denne "scenen" med sin collegerock-aktige lyd og ambisiøse, poetiske tekster. Deres nest siste album "Fate's Got A Driver" er for alltid plantet i hodet mitt som en klassiker i sin sjanger. Far var mer kommersiellt tilgjengelig, og kom ut på samme tid som Deftones, og nådde delvis ut til samme publikum. Indierock med en litt manisk og forstyrret tilnærming kan være beskrivende for hva Far drev med.


Så nå har de alle altså samarbeidet under navnet New End Original, og gitt ut en plate på glad-selskapet Jadetree. Det oser av selvmedlidenhet, og dette manifisteres sterkest gjennom låtene der hoved-aktørene er vokalist Jonah Matranga og pianoet hans. I små doser hadde dette utvilsomt vært fint nok, men når man vet at de poppa låtene fungerer aller best, sitter man med følelsen av at de for faen må sette igang snart.

Men det skal sies at "Thriller" inneholder nok delikate pop-låter til at den er verdt å få med seg. Låter som "Hostage" og "#1 Defender" gjør hvilken som helst indie-fan glad, og når man tenker på hvilken potensiale dette bandet sitter inne med, vil man gjerne ta del i å følge utviklingen. La oss håpe de kommer innom Norge en gang, for dette bandet har tonnevis av muligheter utenfor "miljøet".


Les også
- Jimmy Eat World / Jebediah Split CD


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish