Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Whitney Houston - Love, Whitney
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Arista/BMG] Ikke rart at mange er på vei til å glemme at Whitney faktisk er en av de største sangerne verden har hørt de siste 20 årene. 8/10Når vi hører om Whitney nå for tiden er det sjelden godt nytt vi hører. Det handler som oftest om kokain, crack, mishandling, arrestasjoner, usunn kroppsvekt, bråkmakeren Bobby Brown, destruktivt ekteskap, og en karriere på gyngende grunn. Og midt oppi det hele; stakkars lille Bobbi Kristina.

Det er derfor ikke så vanskelig å forstå hvorfor Arista slipper denne balladesamlingen, bare et drøyt år etter at dobbeltalbumet med hennes største hits kom ut. Det er lite sannsynlig at Whitney vil være i stand til å komme seg i studio, langt mindre å matche sine tidligere musikalske bragder som vi får en smakebit av her.


Selv har jeg aldri hatt noe særlig til overs for de pompøse balladene hun er mest kjent for, men jeg må si jeg lar meg rive med noen ganger her. Har jeg blitt gammel? Har smaken min blitt dårligere? Nei, jeg tror grunnen er at jeg nå i større grad vet å sette pris på en sanger som Whitney. Jeg vil påstå at ingen andre som det er naturlig å sammenlikne henne med, kommer opp mot fru Houston hva stemmeprakt angår. Unnskyld meg Mariah, men Whitneys stemme er størst, sterkest og vakrest.

Her er låter fra alle hennes studioalbum, pluss filmmusikken til ”The Bodyguard” og ”Waiting to Exhale”. Masse hits og noe mer ukjent, noen låter som gir deg gåsehud og noen som kanskje vil få deg til å ville spy. Smaken er som baken. Selv setter jeg mest pris på de eldste låtene; ”You give good love”, ”For the love of you” og særlig ”Just the loneley talking again” er rent gull.

Denne utgivelsen har nok en målgruppe som er litt eldre enn den gjennomsnittlige Propaganda-leser, men en ting skal du vite: Ingen kan synge som Whitney.


Les også
- Michael Jackson - Invincible
- Mary J. Blige - No More Drama


Kommentarer fra brukere

kine tønsberg 16/10/2005 - 18:24

jaja.. bra det står litt her.. har prosjekt å må skrive litt om henne. men hvor gammel er bobbi kristina nå? 12? jaja.... uff.. hun var jo så flink før...

Merima 09/01/2002 - 18:01

Som sagt - smaken er som baken. Dessuten er alt relativt, er det ikke ? Temaene hun inviterer til sangene sine er vel forsåvidt greie nok, litt røft og sint - en fantastisk kontrast og avledning fra alt det sukkersøte klisset vi smøres med fra en rekke andre artister, eller bare "andre,,.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish