Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Warren G - The Return of the Regulator 2002
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Universal] Warren G må vel kunne kalles et slags one-hit wonder. Men selv om han ikke akkurat utfordrer øregangene, har han da litt å fare med. 5/10La oss få det unna med en gang; ikke kjøp Warren G hvis du vil ha såkalt "ekte hip hop", som så mange av våre lesere ser ut til å ha låst seg fast på. Denne skiva heller til tider like mye mot soul eller r´n´b, uten at undertegnede nødvendigvis ser det som et problem.

Det er vel få som tør påstå at Warren G er blant tet-sjiktet av rappere. Mannen har ikke overflod av vokale skills, derimot har han en behagelig stemme og flyt som passer godt inn i lydbildet på dette albumet. Likevel er det deilig når han lar noen av sine adskillig mer begavede venner slippe til, som når Toi bidrar til å trekke opp førstelåta "Lookin´at you". Sånn sett er Warren G heldig, han mangler ikke flinke kontakter som kan bidra på låtene. Nate Dogg legger på fløyelsrefreng på et par låter, selveste George Clinton får selskap av Mista Grimm på "Speed dreamin´", ellers kan man nevne navn som Butch Cassidy, Soopafly, Snoop Dogg, Boss Hogg, Kokane og El Debarge. Lovlig mange gjesteartister altså, men det har nå engang blitt normen på mange rap-plater. Et smart trekk er det også, et helt album basert hovedsaklig på Warren G´s ferdigheter hadde fort blitt ganske kjedelig.


På produsentsiden er han hakket vassere, selv om han ikke akkurat sprenger grenser og gjør nye ting. Stilen har ikke forandret seg mye siden sist gang han var ute med album. Det går i god, gammeldags west-coast, som rett og slett er litt deilig å høre på. Mye soul-elementer inne i bildet her, dessuten tviholder han på G-funken (låttittelen "G-funk is here to stay" hadde vel ingen ventet å se nå i 2002), noe som forsåvidt er helt greit.

Kun to låter er produsert av andre enn Warren selv, nemlig "Looking at you" der Dre som vanlig gjør en god jobb, samt "Somethin´ to bounce to" der Soopafly nesten gir oss en overdose av sommervibber.

Ikke det verste albumet å låne litt tid til, altså. Men langt, langt i fra det beste, og sannsynligvis ikke så veldig slitesterkt. "The Return of the Regulator" er et popalbum, så du burde nok lete andre steder hvis det er hard thug-shit du er ute etter.


Les også
- Snoop Dogg: tha Last Meal
- Missy Elliott - Miss E ...So Addictive
- Klovner i kamp - Bjølsen hospital


Kommentarer fra brukere

Geir G-streng Thongesen 29/01/2002 - 15:38

Alle er vel skjønt enige i at Warren G har lite å stille opp med mot Dre, det tror jeg nok hr. Schærer også er enig i. Noe mer enn det tør jeg ikke påstå så veldig bastant før jeg har hørt skiva. Men anmeldelsen setter ikke forventningene så skyhøyt heller, da.

unni undies 29/01/2002 - 12:54

hva slags navn er det da, tom stilongs? jeg tror neppe noe heter det på ordentlig. du har et tullenavn du!!! warren g er uansett en stakkar som aldri kommer til å bli like bra som onkelen dr dre.

Tom Stilongs 26/01/2002 - 19:34

Tom Stilongs er helt enig med apa! apa=Henning S

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish