Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Christina Milian - Christina Milian
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Def Soul/Universal] Hun har sunget på en superhit med Ja Rule (”Between me and you”) og skrevet en superhit for Jenifer Lopez (”Play”). Hun har turnert med *Nsync, og laget en av fjorårets beste singler. Hun er tjue år, sjeldent bedårende, og talentfull som få. Jepp, det er Christina Milian. 8/10Hun imponerte kraftig med ”AM to PM”, en av de mest fengende poplåter jeg har hørt på lang tid. Med beinharde beats og entusiastisk vokal er dette en ekstremt vellykket pop/r&b-kombinasjon som mirakuløst nok later til å ha like stor appell i begge leire. Låta er laget i Murlyn-studioet i Stockholm, en av avleggerne til hitfabrikken Cheiron, og det virker som disse gutta har funnet en ganske så genial formel som skiller seg fra den svenskepopen som var fiffig for tre år siden, men som mange av oss nå er temmelig lei av.


At unge Milian ikke er redd for å gå litt nye veier, viser seg i ”Satisfaction Guaranteed”. Den er produsert av Mark Hill, halvparten av den nå oppløste UK garage-duoen Artful Dodger, som også produserte Craig Davids album. Ganske modig, og veldig gledelig, at en amerikansk mainstream-artist går inn på den relativt sære 2step-sjangeren, men det funker utmerket.

Noen reinspikka r&b-låter og et par ballader som er like søte som jenta selv, bør gjøre alle fornøyde. Min favoritt et ”Perfect” som starter som en Janetsk ballade, men utvikler seg til en utrolig sofistikert 2step-r&b humper. Britney må virkelig passe seg framover.


Les også
- Britney Spears - Britney
- Artful Doger: It¿s All About The Stragglers
- Craig David, Rockefeller
- Ja Rule - Pain Is Love


Kommentarer fra brukere

stivan 08/02/2003 - 17:12

hu er deilig hu christina milian. Ikke noe mer å si der.

nadia 28/05/2002 - 10:34

hej! jag bara älskar christina milian!!! go christina!!!!!!! gogogogogogogogogogogo

HOVA 26/01/2002 - 13:27

I'm down, så lenge jeg får nok Christal og en god prosentandel. Bare si ifra.

master P 26/01/2002 - 03:22

Bra sagt, HOVA. Når jeg blir rik og skandalebefengt skal jeg ansette deg som min noe overbetalte men uvurderlige pressetalsmann.

HOVA 25/01/2002 - 13:01

Herregud, hvor mange kjøtthuer finnes det egentlig der ute?!? Jeg blir forbanna, flau og kraftig bekymra over alt piss folk får seg til å si på disse sidene. Vel er det å like soul og r&b i Norge ansett som hakket værre enn å begå æresdrap, men det må vel for helvete gå ann å holde kjeft innimellom!! Nå har det seg slik at sånn musikk så og si ikke spilles i Norge, folk vil heller ha Anastacia og hiphop på norsk, så slutt å snakk som om Christina Milian har skutt the strokes eller noe sånt! Det er bare musikk, folkens og Christina Milian vil verken at du eller bikkja di skal høre på henne!!!

i hate boybands 25/01/2002 - 12:44

okay at hun er fiin og har en ålreit stemme og skriver sine egne tekster,det skal hun ha respekt for.men AM to PM må være en av de fæleste fjortispopwannabeRnBsangene jeg har hørt siden christina kom ut med Ånden i flaska!!

Bitch 24/01/2002 - 17:19

Pen og flink? Hvilken planet kommer dere fra? Hun er pen og flink og hva så? Det finnes mange pene og flinke folk der ute. Boyband, jenteband, og drøssevis av smørsangere og annet piss. Så lenge musikken er kjedelig og uinteressant så kan hun være så pen, søt og flink hun bare vil. Denne plata er så dårlig at jeg ikke vil latt bikkja mi høre på den en gang. Og den hunden hører på mye dårlig musikk, det sier jeg dere.

floppa-lars 24/01/2002 - 14:14

Christina Milian er en av de peneste og flinkeste jentene i verden! Hva var ikke bra, Yallis?

Yallis 24/01/2002 - 12:22

Nei, det var ikke bra..

kög 23/01/2002 - 14:42

Fin omtale. Christina Milian er veldig flink. Mulig dere synes hun er for pen, men hun er en gulljente. Perfekt innen sin sjanger, men kanskje ingen naturlig kandidat som frontfigur for White Stripes eller Tungtvann. Dumt?

bowel 23/01/2002 - 14:06

bingo og superpikk; greit nok at dere virkelig ikke har forstått - og setter pris på - god popmusikk, men er det virkelig nødvendig å komme med fullstendig usaklig, ubegrunnet møl av den grunn. har dere ikke noe konstruktivt å komme med, så hold heller kjeft, og fingra unna tastaturet. greier dere ikke høre at milian er dyktig er det faktisk dere som har et problem, ikke de som liker det, anmelderen eller universal.

superpikk 23/01/2002 - 13:51

hun imponerte kraftig med superhit og superhit, skrev superhit her og produserte faen meg superhit der. nye veier, blablablablablablablablablablabla zzzzzzzzzzzzzz. arghh. bæsjeplate bæsjeplate. Jeg kjøpte denne, hatet den og nå gir jeg den bort til den første som har lyst til å måke den opp i ræva på Universal-sjefene.

Bingo 23/01/2002 - 13:42

Jeg hater HATER hater from am to pm!!!!! Makan til helvetslyd har jeg ikke hørt siden Anastacia. ÆSJ.

- 22/01/2002 - 18:53

fjortispop

Digger!! 22/01/2002 - 18:48

Jeg sier meg ganske så enig når det gjelder Christina Milan!!..Hun er helt spesiell og synger kjempe fint!..Jeg bare Digger DIGGER digger from am to pm!!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish