Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Shakira - Laundry Service
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Sony] Slitsom gjennomgang av latinopopklisjeer, ispedd litt “country” og brautende gjøglerpop. Ikke enkelt å like, med andre ord. 2/10Shakira heter hun, og sultent, skjelmsk og litt pirrende stirrer hun på deg fra coveret. Mjau, mjau. Purrr.

Men så begynner hun å synge. Og før man begynner å synge, er det nok en fordel å bestemme seg for om man vil være Gloria Estefan, Lee Ann Rimes, Gwen Stefani eller Alanis Morrisette, eller Patti Smith, for den saks skyld. Alle de ovennevnte chanteusers vokalteknikker ligger nemlig tjukt påklistret det som måtte være Shakiras egen stemme. Og det er vanskelig å svelge. Det høres jo ikke bra ut.

Du har kanskje sett videoen til “Whenever, Wherever” på den nye musikkanalen, ZTV. Den vises ofte der, i alle fall: Mye pupper og stuss, men lite kjøtt på det melodiske beinet. Singelen er faktisk den dårligste låten på hele albumet, den er så kald og stusslig at selv lykkelig uvitende husdyr krøker seg sammen når de hører den.

Twang-gitarer åpner et par av låtene, plusspoeng for det. Og damen har skrevet brorparten av låtene selv - det slår også ut i positiv retning, tross alt. Men ellers? Summen av alle tvilsomme populærfenomener i USA, dette her. Som om vi trenger enda en Anastacia.


Les også
- Anastacia - Freak Of Nature
- Karen Jo Fields- Embrace Me


Kommentarer fra brukere

hannah 09/11/2004 - 19:29

eg synnes shakira e råe hu synge fint å e fine....hehe:P hu e veldig kule å eg lige hu.( iche sånn lige elske mn synnes hu e kule...hehe)så eg har iche noge stygt å saj om hu elle kansje alt puppe greiene...hehe. koz klemz ai så synnes hu e kule...hehe

kamilla therese 13/10/2004 - 18:40

sorry men eg er lei av folk som klager!shakira er favoritt artisten min

Anna 28/07/2003 - 17:18

Musikk er musikk. Og ikke mennesker som står fremfor kameraet og stryker fingrene opp over brystet ol. Jeg sier ikke at Shakira ikke kan synge. Men om vi skal nevne de med virkelig stor stemme da er ikke hun i nærheten, synest da jeg. Skal vi si, Cèline Dion, Withney Houston mm. har virkelig stemme som kan strekke seg langt. Og de er en av verdens fremste kvinnelige vokalister. De har utrolig bra stemme, den er sterkt, nydelig ol. Dagens arrtister er bare et spill på sex. (men det finnst alltid untak). Anna E.

Sara 25/07/2003 - 20:27

vel, liker verken shakira eller noen av de andre blondiene som vrikker seg på skjermen til en eller annen plastikklåt som stinker komers. bruker aldri å høre på noen av cd ene dems heller. plater som bare er gitt ut for å fylle opp plata rundt den ene hiten. men en veninne hadde denne cd en og jeg må si jeg ble positivt overasket. synes faktisk den var ganske bra. fin musikk, fin rytme, fin gitar, fin vokal.. og det er ikke bare to-tre sanger som er hørbare. faktisk ganske mange.. synes i allefall JEG. selv om jeg er ganske kresen på musikk. men noen ganger går det ann å glede seg over det enkle. passer perfekt til sommerfester..=)

Milla 04/07/2003 - 00:32

Liker ikke Shakira. Begynner å bli lei av at folk skal tjene penger av bare å spille på sex... Dama høres tross alt ut som en sau i stemmeskifte.. Men hun veldig smart, faktisk, og i dagens musikkbransje er det et stort pluss. Den skal du ha Shakira!

miss b 20/05/2002 - 22:35

sorry azzz.men !!!!! DETTE ALBUMET ER BRA! DESUTENEN VIDON YIL SANGEN BRA!!!!!!
DAH!!!!!!!!! SHAKIRA RULER!!!!!!!!!!!!

Sinte meg 13/05/2002 - 19:47

SPØRSMÅL TIL DEN KJÆRE ANMELDEREN:
Hvilken musikk og filmer LIKER du egentlig????!!!
Alle anmeldelsene jeg har lest på denne sida har vært negative(med få unntak)....

Tonje 28/02/2002 - 12:30

ville bare si at jeg og tonje er 2 forskjellige personer :)

Tonje 28/02/2002 - 12:28

Jeg synes Shaki er utrolig talentfull! Jeg har vært fan av henne i over et år nå, og la meg si at de andre platene hennes er UTROLIG GODE!!! spesielt ¿Dónde están los ladrones? jeg er forresten helt enig med deg, Martin, de spanske sangene er bare tusen ganger bedre! hun skriver sanger som om det er poesi...nydelig! Jeg skal ikke rakke ned på de som ikke liker shaki...all har jo rett til sin egen mening :)

Marius 26/02/2002 - 15:30

OK, Martin. I will.

Martin 26/02/2002 - 10:27

Marius.. check out den spanske versjonen av plata.. der er det kvalitet.. de engelske sangene er heller kjipe versjoner av de spanske...

Bent Ole Pedersen 23/02/2002 - 17:52

du eier ikke smak

Marius 11/02/2002 - 14:38

Mjaaaau, purr, fres... Hør her: Jeg er ikke misunnelig på Shakira, ærlig talt. Det er jo - av en eller annen mystisk grunn - et ganske vanlig argument blant dere som ikke er enige i våre anmeldelser. Det hele er såre enkelt: Jeg synes ikke "Laundry Service" (som er en plate, ikke en låt) holder mål som produkt. Dette argumenterer jeg for i min omtale av den. Denne gutten oser kanskje av mye rart, men misunnelse? Neppe. En annen ting: Jeg har ingenting imot personangrep - sånt hører med til mitt "dirty work" i Propaganda - men det er ekstra stas dersom dere signerer med fullt navn, slik jeg og mine kolleger gjør på hver sak vi skriver. Aaaight?

DJlinda karin 11/02/2002 - 13:52

Shakira er utruli talentfull. stemmen hennes eg utstrålenge og det er rytme!! ein god fest/danse låt... herli med noe nytt!!!

Irene 11/02/2002 - 11:49

Det er smak og behag.LIker du å være i dansestemning...utfordrende...glad...leve livet...;)...så er dette helt på topp.HUn får frem lysten i deg.Som sagt er rytmen helt herlig.Stemmen hennes er rå fin...Ikke prøv å rakk ned på henne bare fordi dere oser av misunnelse...

Marius 11/02/2002 - 11:37

Kjære lesere: Takk for responsen. Det mange av dere ser ut til å ignorere, er at "Laundry Service" er et helt album og ikke singelen som snurrer og går på TV og radio for tida - til fortvilelse for enkelte av oss (og husdyrene våre... helt sant!). Det er virkelig en lummer låt, i mine ører - særlig når det finnes så enormt mye bra soul/R&B på de samme hitlistene. Resten av platen er også nokså vassen - igjen sammenlignet med vellet av god, kommersiell populærmusikk der ute. Men, for all del: Bruk pengene deres på hva dere vil. Jeg prøver bare å være snill med dere, jeg.

prellern 10/02/2002 - 12:18

Hvem bryr seg om hvordan hun synger. er det ingen som har sett musikk videoen hennes. Hun er smellfin.

loliTa 08/02/2002 - 19:50

sangen er skikkli fengende med bra rytmer og hele pakka..har du hört den fyldige stemmen??den er så bra!!

Magnar M 05/02/2002 - 21:14

Jeg liker også den sangen veldig godt, og syns ikke det er noen grunn til å klage.

Martin 05/02/2002 - 14:16

Norske sony har bestemt seg for kun gi ut de Engelske sangene hennes.. la meg si at de SPANSKE er dritbra... men jeg er enig.. spesielt. men ikke kopi.. Skaf dere noen spanske versjoner.. kvalitet.. snx.. www.martinaune.com

shallalalala 05/02/2002 - 08:40

jeg synes den har tøff rytme jeg...hvorfor mase slik over det, alle har forskjellig smak...jeg likern, den uvenalig fra andre, et mega pluss!

tonje 04/02/2002 - 20:43

jeg syns hun er flink jeg...ganske uvanlig stemme!!!det er jo bare kult..herregud! borten du er BORTE lissom....:P

original 04/02/2002 - 16:27

shakira er jo akkurat hva du snakker nedlatende om, Borten; en kopi. makan til drittmusik er det lenge siden jeg har hørt. asp har helt rett (for en gangs skyld) med denne.

Borten 04/02/2002 - 15:13

Her er det ei dame med litt av alt, bra det spør du meg. Vi har vel for faen nok "kopier" rundt om i verden?????

josef 04/02/2002 - 13:13

annmelderen må se å få seg ett nummer.

navn/nick 04/02/2002 - 11:48

skal ikke akkurat klage.. gjør det bedre sjæl!! og stemmen hennes er bra som faen!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish