Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Outlaws - Novakane
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Outlawz/Edel/Playground] Her er skiva som får 2pac til å vende seg i graven. Her er plata absolutt ingen trenger, men som jeg var nødt til å anmelde. 3/10Interessant. Outlawz har fått tak i en døvstum person til å produsere sitt nye album. Kanskje 2Pac åpenbarte seg i en drøm? Få tak i en 60 år gammel hvit pensjonist strippa for rytmikk og uten mulighet til å høre en jævla tone. Denne mannen vil gi dere fabelaktige beats. Alt skal produserer på en Amiga 500 uten ekstra minne. Lykke til.

Slå opp i ordboka på ”thugs without any fuckin’ talent”, og se fire begredelige ghetto-brødre posere med med skammelig lite bling-bling. Et ord dukker opp oftere enn tvangstanker når jeg torturerer ørene mine med Outlawz: Patetisk. Men jeg får jo en neve dollar for å anmelde denne undervurderte klassikeren, så gruppa skal få tildelt et par ufortjente linjer til.

Hvem er de folka her? 2Pac var støttekontakten deres, og de er visst av den oppfatning av at han bruker sine dager i himmelen til å passe på dem. Vel, ut i fra dette albumet virker det som Tupac er mer opptatt av å jage brystfagre engler rundt om i skyene, fremfor å forhindre at kompisene bruker et helt album på å drite seg ut.

Jeg liker skikkelig fet thuggish hip-hop, og det er det jeg tror Outlawz prøver å lage…men jeg er ikke helt sikker. De prater sang ut og sang inn om bitches og revolvere, og antall følsomme sanger om hvor hardt de har hatt det på gatehjørnet sitt er skremmende høyt. Det du får er en gjeng softe rappere som syter om alt og alle, og jeg konstaterer at jeg ikke kunne gitt mer faen.

De har ikke dårlig flow eller middelmådige hooks. De har helt jævlig flow og forbausende elendige hooks. Hvis du kan gi meg en god grunn til at noen skal bruke lønningsposen på den dritten her, så skal jeg skal jeg gå 12 runder med speilbildet mitt. Eller til jeg slår K.O på meg selv, og svømmer i blod med alle porene i huden min fylt med glassbiter.

Hvis du vil ha gangsta-rap finnes det nok av artister som får deg til å dagdrømme om en tilværelse full av hoes, sticky weed og pumpehagler. Plukk heller opp album fra Snoop, King Tee eller Fat Joe. Thrust me on this one… Stereoen min føler seg voldtatt etter å ha spilt denne skiva én gang.

3/10; 1 poeng for å greie å finne ord som rimer, 1 poeng for å finne veien til studio uten å gå seg vill og 1 poeng av ren medlidenhet.


Les også
- 2 Pac - Until The End of Time
- Snoop Dogg: tha Last Meal
- Master P - Gameface


Kommentarer fra brukere

Pac F 04/03/2002 - 18:09

du, det er ikke han. jeg har lest masse om det bildet, og det er fixed. fake. vent å se, 2 pac kommer til å forandre verdenssynet ditt for alltid!

2pac er død 04/03/2002 - 11:36

Her er bilde av at han er død.
http://www.celebritymorgue.com/tupac-shakur/

Pac var rævva! 04/03/2002 - 11:27

Herregud...Dette var sjokkerende nyheter. Kanskje han leier leilighet (undercover, selvfølgelig) sammen med Elvis, Julenissen, Jesus og de små grønne menna?

Pac forreva! 03/03/2002 - 14:05

2pac er ikke død. Han bare later som, for så å gjøre tidenes comeback om et par år. Det blir stort! Om man liker musikken hans eller ikke så kommer det til å være noe av det største som har skjedd. De har aldri begravd han, han er blitt sett etterpå, og det finns mange tegn på at han ikke døde da de sier han gjorde det. Dritfett. Makaveli døde aldri, men lurte fiendene sine for så å komme tilbake. Være klare folkens, Shakur kommer til å ovveraske huet av dere! Tupac forever!

Lillia 25/02/2002 - 17:40

Jeg liker outlawz også, har noen cd`en Still I rise? Sangen The good die young er perfekt!
Synd at Pac og han andre døde. Luv ya 4ever Pac

Ullsokk 24/02/2002 - 17:31

Den var ment til deg 2face. Klarer du å leve opp til det?

2face 24/02/2002 - 17:29

Din jævla gangsta-wannabe! Bli voksen, for faen...

2face 24/02/2002 - 16:05

Makaveli lives on! Thug-life on Long-house!"One Love Tupac!

Nisse 21/02/2002 - 12:52

Hahaha, konge svar.

al herbert 20/02/2002 - 20:29

John B. John Blow? John Bitch? Ditt altvitende hip-hop orakel. Det er viktig i hip-hop å bruke så mange engelske ord som mulig hver gang man skriver. Ekstra pluss for å være oppegående nok til å kalle klikken din Employeez, det virker tøft når du slenger på en Z på slutten. Litt g-slang hjelper alltid, spesielt når man er en pre-pubertal fritidsklubb rapper som er nede med syndromet. Det var det. Sy igjen kjeften din med de feite lissene dine, og sitt stille på barnerommet ditt mens du pumper Outlawz i håp om å vekke 2pac tilbake til livet. Stoopid.

- 20/02/2002 - 16:46

det vet tydeligvis du mye om john b (det kunne aldri vært a, fra en b-lagsspiller)

john B 20/02/2002 - 14:08

Dere er en gjeng me sosser fra west kanten. dere kan ikke en dritt om RAP så dere burde bare holde kjeft. seriøst. dere passer bra til og annmelde Arve Telefsen eller Morten Abel, men dere kan ikke en dritt om rap. så bare hold kjeft. dere burde ikke annmelde musikk som ikke interesserer dere. hilsen John B from EMPLOYEEZ:

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish