Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Master P - Gameface
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[No Limit/Universal] No Limit-soldat Master P er tilbake med et nytt album, men er det noen som er interessert? Jeg prøvde i hvert fall, og ble mer overrasket enn skuffet. 5/10No Limit Records har aldri vært min kopp te, til tross for flere fantastiske platecovere, så jeg hadde ikke skyhøye forventninger til den nye skiva fra Master P. Han har tjent seg skittent rik på plateselskapet sitt, men har i det siste mistet flere av sine viktigste artister. Snoop Dogg gjorde sitt siste No Limit-album med ”The Last Meal”, og Mystikal har for lengst funnet seg bedre ting å gjøre. I tillegg har lillebroren C-Murder blitt busta av snuten, så nå er det opp til Master P og sønnen Lil Romeo å reise kjerringa alene.


Jeg hadde egentlig kvesset blyanten og var klar for slakt, men ”Gameface” viste seg å ikke være et enkelt offer. Master P har droppet den vanlige No Limit-oppskriften, hvor antall gjesteartister skulle overgå antall spor. Han har begrenset seg til tre hjelpere på vokal, hvorvidt det egentlig er et bra valg kan diskuteres, men det viser i hvert fall at Master P prøver.
Han er milevis fra å være en bra MC, men du kommer langt med litt rugged stemme og gangster-slang. Tekstene omhandler i hovedsak bitches, dollars, og ghetto memories, som er helt ok ettersom Master P aldri har forsøkt å komme med noe annet. Gjennom mesteparten av plata vandrer versene smertefritt gjennom det ene øret og ut det andre, men når han begynner å utlevere seg selv og mimrer over gamle homies… Da kjenner du irritasjonen komme snikende, for senere å eksplodere i en akutt trang til å hive i deg en overdose av smertestillende.

Produksjonen er verken bra eller dårlig, den er bare intetsigende. Ikke misforstå, Master P var en av de som først eksponerte Dirty-Dirty Bounce til omverden, så du finner et par beats som scorer helt greit på the bounce-o-meter. Hele skiva er produsert av folk jeg ikke aner hvem er (Presidential Campaign, Full Pack Music, Myke Diesel). Hyggelig av Master P å skaffe arbeid til kompisene sine, men jeg tror dette albumet hadde tjent på å hyre inn noen eksterne produsenter. Han har vel spenn nok?

Alt er relativt. Jeg ventet meg et album som var nektet inngang i musikk-helvete, så ut i fra det utgangspunktet var ”Gameface” en positiv overraskelse. Men dette er et middelmådig album, med lyrics under gjennomsnittet og beats midt i mellom ok og greit. Liker du down-south bounce er dette et helt kjøpbart album, men det finnes langt bedre representanter for sjangeren. Forresten, en ting til… Hvorfor driver han å skriker som en voldtatt ku hele tiden? Uuuaææææ!


Les også
- The Click - Money & Muscle
- Outlaws - Novakane


Kommentarer fra brukere

Maddog 23/08/2007 - 20:19

Master P of hans familie er det beste !
Silkk the Shocker, Master P og C-murder er fean med blant verdens beste rappere.og alle er søsken, når Master P var 21 År bygde han opp "No Limits!" og C-muder var berre 16år! og når sønnnene til Master P blir rappere å!! Young V og Lil Romeo..dt er dårlige dei har ikkje opplevd å bu på gate med dop, criminalitet eller våpen. dei synger uten følelse.!c-Murder er ute om 5 år, og da blir det Musikk! kansje, vist han ikkje gir seg å starter på nytt med sine 3 jente barn...

Snolk 07/03/2002 - 18:59

Så si meg hva du hører på da! vedder en tier på at du hører på d12, snoop dogg og dr dre. D er bra rappere å høre på visst du har peiling på rap og ikke bare hører på d og listepop. P.s d12 e møkka musikk. Å begynne å høre på dr dre etter at han ble kjent med eminem uten å ha peiling på hvem han er og hvor han kommer fra e faen meg patetisk. Og dritt unger som går rundt og syner på the next episode hele tiden DET ER PATETISK!!!

polk 07/03/2002 - 10:40

snolk; du vet ingenting om hva jeg hører på og hvorfor. det mest patetiske er folk som skal disse andre ved å påstå at de bare "hører på kommers drittrap" og slikt vrøvl. du burde heller holde kjeft, snolk, når du ikke vet hvem du snakker til, og ikke har noe fruktbart på hjertet annet enn flaue, selvhøytidelige utspill.

Snolk 06/03/2002 - 23:15

Ja du!! Du snytes vel at d12 e bra og!! Du hører bare på kommersielle og kjente rappere. Snoop dogg bruker elendige pipe beats. Det suuuger. Han er en tynn og høy og dårlig rapper. Greit nok at du likar han, men han er ikke noe bra!

polk 06/03/2002 - 11:13

snoop er bra, ja. du tar altså feil, Snolk:)

Snolk 03/03/2002 - 19:02

nei de holder den mega gangstar stilen som cash money. Men e d noe bra?? Har no limit records produsert så jævla mye bra? Timbaland har isofla hatt noe bra som feks. bubba sparxx og Mad skilzz. E egentli snoop doggy dogg så jævla bra? Jg syntes ikke d.

terje per 26/02/2002 - 13:16

ja!

Jaja 25/02/2002 - 22:10

Hmmm. Musikken hans suuuger, skivene suuuger så hvorfor kaller du han d største geniet amerikansk hip hop industri har fostret? Skal jg nevne noen bedre rappere? Ok, Tilogmed hele cash money (hot boyz) e bedre, M.O.P, bubba sparxx, Nas,noreaga, Az + en god del andre queens bridge rappere, Fat joe (+resten av terror squad inkludert Big Pun) Talib kweli, smut peddlers(de e tidi) Petey Pablo, Outkast + dungeon family, Non phixion, Mobb deep, Memphis bleek. Trenger du fler?

Jaja 25/02/2002 - 14:17

Hiphap. Ville no ikke si d. Han rapper jo bare om gull i kjeften! Han minner om Trick daddy. Han har jo bare tjent seg svin rik på alle andre rappere. Jg kan fort nevne mangen rappere som lagger myyyye bedre musikk enn da last don. Fred

hippap 25/02/2002 - 13:54

master p er det største geniet amerikansk hip hop-industri har fostret. punktum. finale!

nvs 25/02/2002 - 11:08

master p kjører tanks. derfor er'n ålreit.

2face 24/02/2002 - 16:11

Fuck the world and ski and oppegård!

2face 24/02/2002 - 16:10

No respeck 4 a wannebe!Dont try to be like Pac !you cant!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish