Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Brandy - Full Moon
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Atlantic/Warner] Propagandas anmelder hengir seg til Brandys nye album, selv om det kunne vært hakket mer glassknusing. 8/10Brandy Norwood debuterte som fjortenåring og ledet an tenåringsinvasjonen som har gitt oss alt fra Aaliyah til Hanson. Det definitive gjennombruddet kom i 1998 da hun og Monica fikk en velfortjent monsterhit med ”The boy is mine”. Etter den påfølgende suksessen med albumet ”Never say never” har hun for det meste konsentrert seg om tv-serien Moesha, pluss litt film- og modelljobbing. Men nå er det slutt, nå er gulljenta tilbake på jobb.


Jeg har fortsatt ikke møtt ett intelligent menneske som ikke liker ”What about us”. Den turer fram som en dampveivals, rett inn på P3- og VG-lista og dansegulv og alt som er. Knuser alt på sin vei. En helt vannvittig produksjon, kanskje det beste Darkchild har gjort, og sterk vokalinnsats som viser at hun virkelig har jobbet med stemmen sin. (Bare synd at glassknusinga ikke er med på albumversjonen. Vi vil ha mer glassknusing!)

Rodney Jerkins og Darkchild-gjengen hans står bak tolv av søtten spor, og det er lett og forstå hvorfor frk. Norwood gadd å vente i kø bak både Michael Jackson og Britney Spears for at de skulle få jobbet sammen. Som Janet og Jam&Lewis, og Aaliyah og Timbaland, er det tydelig at Brandy og Darkchild gjør sitt beste arbeid sammen.

Dessverre låter ikke alt like hakkandes, som de sier det på nordvestlandet. Hun må visst av en eller annen grunn ende opp med flest ballader, men ikke fortvil! Mange av dem er aldeles flotte, bl.a. ”Like this”, ”It’s not worth it” (der du kan høre Michael Jackson jamre seg i bakgrunnen) og Warryn Campbells ”He is”. Tittellåta signert Mike City er også veldig fin, men ikke i nærheten av ”Open” som de to laget sammen til Osmosis Jones-soundtracket.

Av de med litt mer tempo er de mest imponerende ”Anybody” og fantastiske ”All in me” der de har tatt inn et thongsongsk break som går Sisqo en høy gang. Skulle ønske de hadde turt å tenke litt mer ”klubb” og litt mindre ”radio” på dette albumet, men vi får takke og bukke for det vi får.

Jeg hadde håpet att Brandy skulle gått på litt flere ville fester, vanket i tvilsomme miljøer og hatt et par dårlige kjærester før hun slo seg til ro. Det blir ofte mye bra musikk av sånt. Men til nygift og gravid 22-åring å være, tror jeg hun har laget det beste albumet vi kunne ha håpet på.


Les også
- AALIYAH R.I.P.
- Brandy & Ray J - Another Day In Paradise (sgl)
- Michael Jackson - Invincible
- Britney Spears - Britney


Kommentarer fra brukere

Bamse 07/03/2002 - 15:31

du er ikke så verst herlig du heller, kent. takk for forleden...

Kent 28/02/2002 - 23:15

ja, du e no sjæmpesøt lille Bentepia... :)

Bente 28/02/2002 - 09:41

Skal kjøpe Brandy albume idag! Ho e kjæmpe flink syns æ! :) Ps: Love U Kent..

** 25/02/2002 - 15:36

hehehe

Ruben 25/02/2002 - 15:23

Brandy-plata er super den, Marit.

Marit 25/02/2002 - 15:18

E du stein hakkandes tullin? Det brukes ihvertfall flittig av utvandrede nordvestlendinger i Oslo, og jeg tror dem når de sier at de har tatt med seg utrykket fra sitt kjære Molde. Men det er nok mer sosiolekt enn dialekt, hvis jeg skal være helt presis, og brukes kanskje mest av deres lett påvirkelige omgangskrets i Olslo. Men ikke heng dere opp i hakkandes, det er uansett ikke noe gøy hvis alle skal gå rundt å si det. ER IKKE BRANDY-PLATA FIN?!!

Kritisk 25/02/2002 - 13:48

"Dessverre låter ikke alt like hakkandes, som de sier det på NORDVESTLANDET.." Hva i helvete?!?! Du tenker nok på møringene, og de er vel strengt tatt ikke en del av noe som helst, i hvert fall ikke nordvestlandet. Selv Moldenserne hever seg over denslags pakk, og vi sier ikke hakkandes i noen som helst sammenheng! Fole irriterende!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish